Mladi Mjesec u Djevici: Kakvu energiju ti donosi i koliko će taj utjecaj trajati?

shutterstock Mladi mjesec u Djevici je povoljno vrijeme za organizaciju i nove početke
U noći sa 6. na 7. rujan, točnije u 1:52, pojavit će se mlađak u Djevici koji osigurava motivaciju za rješavanje stvari koje već neko vrijeme odgađaš
Vidi originalni članak

Moramo se složiti da je mnogima u posljednjih nekoliko mjeseci život malo postao kaos. Vrijeme godišnjih odmora i ljetovanja rezervirano je za opuštanje i uživanje pa se zna dogoditi da jednostavno izgubimo dobre navike koje smo imali i ignoriramo obaveze koje nas čekaju. Te obaveze s vremenom dolaze na "tapetu" i moramo se njima pozabaviti. Na svu sreću, tu je mladi Mjesec koji će nam to olakšati. 

Razdoblje mladog Mjeseca uvijek je povoljno za organizaciju i nove početke, no ovoga puta je mladi Mjesec u Djevici što znači da će stvari još lakše "teći po špagi". Mlađak će se pojaviti u utorak, 7. rujna u 1:52 u noći. To znači da će večer između 6. i 7. rujna biti posebno produktivna, kako mentalno tako i fizički. Utjecaj mladog Mjeseca možda će biti najjači u ovom periodu, ali njegovu snagu osjetit ćemo tijekom cijelog tjedna.

Što nam donosi mladi Mjesec u Djevici?

Osim što će nas potaknuti da napokon raspakiramo prtljagu s ljetovanja, složimo ormar, operemo onu zaboravljenu policu s proizvodima za čišćenje u kutku kupaonice ili obrišemo sve nepotrebne e-mailove s računala, mladi Mjesec potaknut će nas i na unutarnje preslagivanje emocija. 

Za slaganje emocija zahvaliti se možeš Veneri koja će te potaknuti da izgladiš odnose sa svojim najbližima te napokon riješiš dileme koje te već neko vrijeme muče. Osim Venere snažan je i utjecaj Urana koji će ti fokus prebaciti i na karijeru. Možda već neko vrijeme razmišljaš o promijeni posla ili nisi sigurna kako ćeš riješiti nedoumicu oko određenog projekta? Iskoristi vrijeme mladog Mjeseca za rješenja ovakvih zavrzlama. 
 


 

Kako će mladi Mjesec u Djevici utjecati na ostatak godine?

Znamo koliko olakšanje i sreću osjetimo jednom kada završimo s velikim obavezama ili važnim zadatkom. Upravo tako ćemo se osjećati jednom kada ovaj pozitivan period završi. Pogonjeni novom energijom koju smo dobili nakon što smo s misli skinuli problem koji nas je mučio, u ostatak godine krenut ćemo opušteni i spremni za nove izazove

Pokušaj se u ovom periodu izolirati od ostalih i u samoći donijeti najbolje odluke za sebe i svoju budućnost. Jednom kada to napraviš, druženje s partnerom, prijateljima ili kolegama donijet će ti još više sreće i zadovoljstva
 

rješavanje stvari Generalka: Kako se riješiti stvari uz koje si emocionalno vezana?
 

Kada očekujemo idući mladi Mjesec?

Nakon ovoga u Djevici, idući mladi Mjesec možemo očekivati 6. listopada te će tada biti u znaku Vage. Tijekom tog perioda imat ćeš nešto veću potrebu opuštati se i uživati u laganijem tempu života. Do tada se odvaži na preslagivanje kako dnevne sobe tako i svojih misli i osjećaja jer će ti upravo to pomoći na putu do harmonije. 
 

spremanjem protiv stresa Načini kako smanjiti stres i anksioznost organizacijom doma
 

Posjeti missZDRAVA.hr