Kakva si nakon prekida, otkriva tvoj horoskopski znak

shutterstock Najvažniji astrološki dan u mjesecu dolazi u nedjelju, 20. lipnja. Tada počinje sezona Raka koja se odnosi na ljetno vrijeme i stvaranje uspomena s voljenima.
Sretno svima koji su ikad izlazili ili hodali sa ženom u znaku Škorpiona!
Vidi originalni članak

Horoskopski znak može puno toga otkriti o vašem ponašanju kada ste u vezi ili izvan nje - poput idealnog prvog spoja, loših navika unutar veze te poput toga koji znakovi će vam najviše (i najmanje) odgovarati. No, ispostavlja se da horoskopski znak može otkriti i kakvi ste nakon završetka veze.

 Ovan

Svim svojim bivšima odmah nedostajete. Jednom kad više niste zajedno, shvate koliko im nedostaju vaša spontanost i samopouzdanje. Rođeni ste vođa, a to se odnosi i na vaše veze. Vjerojatno ste napravili prvi potez / predložili sve najbolje spojeve / inicirali najbolji seks. Ali, to više nije vaš problem! Vi niste tužni što ste prekinuli  - više ste uvrijeđeni što se više nitko ne 'mota' oko vas iste sekunde kada vi to zatražite. Bez obzira na sve, ne smeta vam ... ili barem sami sebi kažete to dok po Instagramu, Facebooku i Tinderu tražite svojeg sljedećeg partnera!

Bik

Svemu pristupate super logično, pa kad shvatite da ostatak života nećete provesti zajedno s određenom osobom, više vas nije briga. Vaša pouzdana i stabilna narav znači da često ostajete prijatelji s bivšima. Super ste odani, bez obzira na sve. No, to može dovesti i do neugodnih situacija u kojima vaši bivši, zbog vašeg lijepog i pristojnog odnosa prema njima, misle da uvijek mogu računati na vas kada im je nešto potrebno. No, vi poznajete svoje granice i to im nećete dozvoliti!

Suosjećajni, mudri i nestašni 8 nevjerojatnih činjenica o ljudima rođenima u ožujku

Blizanci

Super ste avanturistični i neustrašivi, pa vam prekidi uistinu ne stvaraju veće probleme, ali ponekad bi možda trebali! Vaša dualistička priroda i karizma čine vas savršenim kandidatom za ponavljanje iste pogreške - vraćanje bivšim ljubavima. Jednostavno si ne možete pomoći. Ako vaš bivši nije mogao podnijeti obje strane vaše osobnosti dok ste bili zajedno, zašto bi to učinio ovaj put? Ostavite ga i potražite nekoga tko može.

Rak

Prekidi vas prilično pogađaju. A zašto i ne bi? Vi ste jedan od najodanijih znakova, pa ako bi netko testirao to povjerenje ili predanost i ostavio vas, bili biste prilično povrijeđeni. Najvažnije je da sami sebi priznate svoje osjećaje jer samo tako možete nastaviti dalje!

Otkrij koji horoskopski znakovi su skloni varanju u vezi ili braku Horoskopski znakovi i sklonost prevari

Lav

Nakon prekida uopće niste ljuti. Zapravo vas uopće nije briga za vašeg bivšeg, samo vas malo vrijeđa što ste izgubili vrijeme s nekim tko nije bio savršen kao vi. Također, povrijeđeni ste i jer ste vjerojatno voljeli svojeg bivšeg više nego on vas. Ali ne možete si pomoći. No, nastavljate dalje znajući da će naići netko tko vas je dostojan i koji će voljeti sve vaše sitne nesavršenosti.

Djevica

U svemu tražite neko veće značenje - metodički analizirajući svaki potez pokušavajući iz njega naučiti. Neki bi mogli reći da previše razmišljate, ali hej, to je samo vaša narav Djevice. Nakon prekida odlazite u svoj svijet, svijet razmišljanja o tome zašto ste uopoće bili s tom osobom, zašto ste toliko dugo vremena bili zajedno... Vi nastavljate prolaziti kroz vašu prošlost, kroz sve vaše zajedničke radnje koje vam mogu pasti na pamet. A sve kako biste našli one male 'crvene zastavnice' koje su vam trebale reći da se kraj vaše veze bliži. Uvjereni ste kako će vam to pomoći da dođete do nekog završetka, do kraja poglavlja, samo pripazite da za to vrijeme ne odbijate sve one koji vam pokušavaju biti prijatelji.

u krizama joj popularnost raste Za koga astrologija može biti opasna i izazvati čak i ovisnost

Vaga

Budući da imate tendenciju biti nekonfliktni, stvari obično postanu prilično loše prije nego do prekida eventualno dođe, što govori da u vašoj vezi ima mnogo neizgovorene gorčine, s obje strane. Vi se jednostavno najbolje osjećate kad ste u vezi, a toliko ste divan partner da se vaša druga polovica osjeća nevjerojatno uvijek kad je s vama. Stoga, nakon prekida, diplomatski ćete se ponijeti te ćete se pobrinuti kako nijedna strana nije povrijeđena. No, nakon toga, svoje vrijeme više gubiti nećete, ni sekunde, na ono što je sada već u prošlosti!

Škorpion

Za početak, svi vaši bivši vas se boje. Znate to, zar ne? Želimo im puno sreće, ako vas povrijede jer ćete vi sve svoje budne sate, minute i sekunde provesti smišljajući kako im vratiti. Ako vaš bivši ima dovoljno sreće da pobjegne od vašeg bijesa, jednostavno ćete se okrenuti i zatvoriti to poglavlje, zauvijek prekinuti svaku komunikaciju s njim. Kao da nikad nije postojao. No, u osnovi, vi ste detektiv nakon prekida. Vjerojatno ćete pažljivo promatrati njihove društvene mreže kako bi pripazili što rade i skim to rade i gdje i kada i zašto. Odnosno, sve dok ne pronađete nekoga novog kome ćete zatim posvetiti svu svoju pažnju!

Strijelac

Toliko ste simpatični i prijazni da često ostajete prijatelji s bivšima nakon prekida. No, dovoljno ste mudri da ne želite vi biti ta osoba koja će isključiti svog partnera iz života, jer vi uvijek morate ostati ona 'dobrica'. Vi ćete čekati, da dođe povoljan trenutak i samo nestati iz njihova života. Unatoč tome, otvoreni ste i ako vam nešto ne paše, reći ćete to svojem partneru u lice. Iako istina boli, ponekad je tako lakše i bolje za sve povrijeđene ili nepovrijeđene strane.

Kome se zvijezde smiješe? Koji horoskopski znak će u ožujku imati najviše sreće u ljubavi, ali i seksu?

Jarac

Vi se iskreno truditi biti slobodni. Ako shvatite da vam netko ne odgovara, ni sekundu svojega vremena nećete potrošiti više na njega, već ćete ga zamijeniti nečim boljim, toplijim, pametnijim i zabavnijim. Iako malo okrutno, vi smatrate da je život za življenje, a ne za zadovoljavanje tuđih potreba. Dakle, po vama, uvijek treba težiti boljem i savršenijem.

Vodenjak

Iskreno, vama je jednostavno drago i osjećate olakšanje što je sada i ta stvar ili veza gotova. Veoma ste neovisni i morate se osjećati kao da imate dovoljno prostora da budete ono što jeste. Čim osjećate zagušenje ponavljanjem istih radnji ili nemate dosta prostora za svoj napredak, vi izlazite iz veze. Jednostavno morate to učiniti ili ćete se početi osjećati kao da ludite.

Riba

Nesebične Ribe! Previše radite i previše ste dragi i svima dajete previše povjerenja. No, ako je gotovo, postoji razlog za to! Samo ga morate dokučiti. Vi ćete pokušati sve da taj prekid bude što ugodniji i da zadržite prijateljski odnos sa svojim bivšim. Ali vaša osjetljiva strana vam to neće dopustiti. Konstantno ćete se zapitkivali. Da li je to bila moja srodna duša? Srećom, odgovor je negativan. Veoma ste intuitivni, nemojte to zaboraviti, kada naiđete na srodnu dušu prepoznat ćete ju momentalno!

21. ožujka - 20. travnja Ovan portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe

Posjeti missZDRAVA.hr