Horoskopski znakovi: Što vole i žele u seksu

shutterstock Ispostavilo se da bi zvijezde mogle utjecati na tvoje ljubavne interese
"Koji je tvoj horoskopski znak?" možda nije prvo pitanje koje postavljaš prije nego što odvedeš nekoga u spavaću sobu, ali postoji razlog zašto bi trebala saznati te pojedinosti prije nego se baciš u akciju.
Vidi originalni članak

Seksualna kemija prilično je važan dio veze, a zvijezde bi mogle utjecati na tvoje ljubavne interese. Postoje određene seksualne osobine koje možeš pokazati u spavaćoj sobi kako bi uzbudila svog partnera, ovisno o njegovom znaku. Naravno, to ne znači da ako si strijelac da bi odmah trebala otpisati raka, ali mogla bi bolji seks imati s ovnom, blizancima, lavom ili vodenjakom. Ipak, bez obzira na to koji horoskopski znak odabereš, otkrivanje partnerovih seksualnih sklonosti može ti pomoći da bolje shvatiš što ti se sviđa i ne sviđa te kako možete biti bolje usklađeni. 

Ovan

Budući da ovnom vlada planet Mars, izdržljiva si i strastvena što ćeš sigurno pokazati i u spavaćoj sobi. Voliš biti spontana i dominirati nad partnerom te očekuješ puno akcije. Uživaš "loviti" svog partnera i preuzeti kontrolu, ali se brzo naljutiš ako ga dugo čekaš. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s vagom i strijelcem.

Bik

Strpljiva si i nježna te se voliš prepustiti životnim zadovoljstvima. Iaako si jako tvrdoglava i odlučna, također si i senzualna i koristiš sva svoja osjetila, pogotovo dodir kako bi pojačala intenzitet. Romantična si i puna ljubavi pa voliš partnera koji se voli maziti i zna kuhati. Želiš da seks bude neodoljiv, a najviše kompatibilnosti imaš s rakom i jarcem.

Blizanci

Znatiželjna si i nestašna te žudiš za intelektualnim razgovorima jer je za tebe važna mentalna stimulacija. Također voliš isprobavati i razne poze u krevetu, a smatraš da je seks zabavan i lagan. Za tebe je važna i predigra pa voliš da što duže traje kako uzbuđenje bilo na vrhuncu te koristiš riječi kako bi zavela partnera. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ovnom i vodenjakom.

Rak

Zaljubljenost shvaćaš ozbiljno jer s tobom najviše upravljaju tvoj emocije. Ne voliš samo usputni seks jer je za tebe emocionalna povezanost najvažnija, a u vezama se voliš osjećati sigurno i potrebno. Kada osjećaš tu sigurnost, prepuštaš se svojoj senzualnoj i erotičnoj strani i potpuno se predaješ svom partneru. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ribama i bikom.

astro kutak Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu

Lav

Vrlo si entuzijastična i strastvena pa voliš da je seks zabavan i da ti se partner divi. Trebaš se osjećati potrebno i voljeno, a voliš pokazati što znaš i dati sve od sebe pa isto očekuješ i od svog partnera. Seks je za tebe predstava u koju voliš uključiti i svoje seksualne fantazije. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ovnom i škorpionom.

Djevica

Budući da si perfekcionist, u krevetu voliš preciznost, ali si zauzvrat vrlo odana. Voliš se udvarati i ugoditi svom partneru, a kada ti jednom postane udobno s partnerom, možeš se njemu prepustiti. Tokom seksa voliš da je sve čisto i uredno pa je za tebe idealan seks pod tušem, a najviše kompatibilnosti u seksu imaš s jarcem i škorpionom.

Vaga

Neodoljivo si šarmantna i zaljubljive naravi. Voliš biti okružena ljepotom i želiš da tvoj partner izgleda privlačno. Uvijek želiš postići ravnotežu, a sreća i ispunjenost u vezi su za tebe puno važniji od seksa. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ovnom i bikom.

Škorpion

Svoju strast skrivaš tako što koristiš zastrašivanje kao tehniku zavođenja, a voliš biti misteriozna i intrigantna. Kada si zaljubljena, bitno ti je da se s partnerom povežeš na emocionalnoj, fizičkoj i duhovnoj razini. Imaš nekoliko fetiša koje želiš isprobati u spavaćoj sobi, a najviše kompatibilnosti u seksu imaš s lavom i djevicom. 

Podznak utječe na tvoj karakter Koliko si erotična, kako se ljubiš i zavodiš prema svom horoskopskom podznaku

Strijelac

Optimistična si i entuzijastična te žudiš za putovanjima, učenjem i novim iskustvima. Kada si zaljubljena, transparentna si i otvorena, a igre jednostavno ne dolaze u obzir. Voliš uzbuđenja pa spontani seks i fantazije za tebe nisu strani pojmovi. Uvijek si raspoložena za eksperimentiranje i za tebe je spavaća soba mjesto za nove avanture pa je tantrički seks idealan za tebe. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ovnom i blizancima.

Jarac

Mudra si i odlučna, a prije nego što nekoga dovedeš u svoju spavaću sobu voliš ih bolje upoznati i razviti intimnu vezu. Zbog opreza i rezerviranosti, voliš točno znati u kojem smjeru ide veza jer u protivnom brzo odustaneš. Što se tiče seksa, voliš noć započeti s dobrom bocom vina te si vrlo izdržljiva u krevetu, a najviše si kompatibilna s djevicom i škorpionom.

Vodenjak

Ponekad te je teško shvatiti, ali si vrlo intelektualna i pravi vizionar. Potrebno ti je puno razgovora i mentalne stimulacije kako bi se zbližila s nekim. Ipak, cijeniš svoju slobodu i neovisnost pa si sklonija odnosima s povlasticama i želiš da stvari budu opuštene prije nego postanu ozbiljne. Voliš nekonvencionalni seks u kojem možeš puno eksperimentirati, a najviše si kompatibilna sa škorpionom i blizancima. 

Ribe

Vrlo si tajanstvena i empatična pa se najbolje osjećaš kada pomažeš drugima. Imaš bujnu maštu, a kada si zaljubljena, vrlo si romantična i zavodljiva. Potrebe svog partnera stavljaš na prvo mjesto, a važno ti je da se s njim povežeš na fizičkoj i duhovnoj razini. Vrlo si erotična i lako možeš hipnotizirati svog partner pa je za tebe idealan jutarnji seks. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s rakom i škorpionom.

astro kutak Kakva si bivša prema svom horoskopskom znaku?

Posjeti missZDRAVA.hr