Horoskop za travanj za svih 12 znakova

Guliver/Shutterstock
Venera ulazi u Blizance 3. travnja i ostat će u ovom vibrantnom znaku neobično dugo do 7. kolovoza. Pun Mjesec u Vagi 8. travnja mogao bi stvoriti neku vrstu poslovne ili osobne krize. To bi moglo dovesti do borbe za vlast, ali i biti podsjetnik da veze ne služe za uspostavu moći.
Vidi originalni članak

Mladi mjesec 23. travnja pojavit će se u senzualnom Biku. Sa Suncem usmjerenim na Uran u Biku samo nekoliko dana kasnije, 26. travnja, čini se da ćemo imati neočekivanu priliku za senzualne užitke. Moramo, međutim, paziti što pričamo 25. travnja jer bi nas pogrešne riječi mogle skupo koštati.

Ovan

Moguć je emocionalni preokret u vašoj vezi. Možda svom suprugu ili partneru date ultimatum da se mora promijeniti. Mogli biste se osjećati ogorčeno ako ne dobijete podršku kakvu očekujete. Budite iskreni prama partneru jer biste mogli završiti u svađi oko 24.
Oko 3. travnja mogli biste zapaziti značajnu komunikacijsku ili prodajno-marketinšku priliku. Mladi mjesec donosi neočekivanu financijsku priliku. Budite spremni na to.

Ključne riječi za Ovna za travanj: sukob s partnerom, poslovna napetost, oštar jezik, pisanje, podučavanje, prodaja, iznenadni novac.

Bik

Venera, vaš vladajući planet, ulazi u vaš znak i ostat će ovdje još dugo vremena, budući da će idućeg mjeseca biti retrogradna. Za sada ćete, međutim, možda početi primjećivati ​​fantastične mogućnosti zarađivanja novca. Zapravo, 4. travnja Venera će biti pod savršenim kutom prema Saturnu. Budući da će to biti u vašem sektoru karijere, možda ćete otkriti dugoročnu financijsku priliku koja će vam pomoći da profesionalno napredujete. Moguće je da ćete se morati pozabaviti zdravstvenim pitanjima koja se pojave u ovom trenutku. Također, možete osjetiti neku napetost na poslu možda zbog kolege ili nekoga tko radi za vas. Neočekivani razgovor s vašim partnerom mogao bi vas natjerati da zadovoljni dočekate kraj mjeseca.

Bikove ključne riječi za travanj: novac, imetak, talenti, samo-vrijednost, wellness, promjena posla, romantično iznenađenje, osobna promjena.

 

 
 

Blizanci

Sigurno ćete primijetiti pomak u vašoj ukupnoj vibri nakon 3. travnja kada Venera uđe u vaš znak. Naviknite se na ovo jer Venera će biti u vašem znaku do 7. kolovoza. Sljedeći mjesec će biti retrogradna i to će pružiti mnoštvo zanimljivih iskustava. Ostanite u toku!
U travnju ćete, međutim, možda imati više prilika za ljubav ako ste sami. Ako ste u vezi, onda ćete se sigurno više nego ikad osjećati voljeno od svog partnera. Mogli biste se odlučiti otkriti neke tajne iz svog života, bit ćete spremni na to čak i ako budete morali platiti određenu cijenu, spremni ste.

Blizanci ključne riječi za travanj: ljubav, ljubavni trokut, zadovoljstvo, djeca, kreativnost, skriveni neprijatelji, tajne, tuga, oslobođenje.

Rak

Neće biti ništa dosadno u vašem ljubavnom životu zahvaljujući tome što će se Venera 3. travnja useliti u vašu 12. kuću tajne i tamo ostati do 7. kolovoza. Sljedeći mjesec stvari će postati intrigantne, ali nećete imati potrebu pričati naglas što vam se mota po glavi. Oko 7. travnja mogli biste imati tenzije u obiteljskom životu, ali ćete zahtijevati da ravnopravno participirate u svemu što se događa. Mladi mjesec 23. travnja osvjetljava vaš društveni svijet. Čak i u ovo doba društvenog distanciranja, na raspolaganju su vam uzbudljive mogućnosti za istraživanje nekonvencionalnog prijateljstva i mogućnosti umrežavanja bilo putem interneta, putem video chata, SMS-a ili čak dobrog starinskog telefonskog poziva. Budite otvoreni za učenje nečeg novog.

Rakove ključne riječi za travanj: tajna ljubav, neuzvraćena ljubav, lupanje srca, romantična fantazija, preseljenje, obiteljska drama, skriveni novac, čudni prijatelji, nove veze, društveni mediji.

 

Nasmij se! Provjeri kako se tvoj horoskopski znak ponaša za vrijeme karantene

Lav

Obično bi ovo doba godine bilo idealno za bogat društveni život, međutim u ovoj situaciji razmislite o stvaranju internetske grupe kako biste ostali u kontaktu s prijateljima i stvarali nove. Krajem mjeseca dolazi do uzbudljive promjene u karijeri i svemir želi da  krenete u to. Ako ste sami, vrlo je moguće da prijatelj ima na umu potencijalnog novog partnera za vas. Čak i ako se ne možete sastati neko vrijeme, imat ćete se čemu nadati. Ako ste već u vezi bit ćete u dobrim odnosima. 

Lavove ključne riječi za travanj: prijatelji, društveno umrežavanje, promjena karijere, profesionalna prilika, napredovanje, čast, nagrada, iznenadna slava.

Djevica

Vaš profesionalni svijet otvara se za više od jedne uzbudljive mogućnosti. Ovog mjeseca mogu se početi ukazivati ​​prilike koje vam pružaju nadu. Ali čak i ako imate solidan priliv novca, pažljivo s njim postupajte i razmislite što vam je doista potrebno. Budite oprezni i u ljubavnom odnosu, nemojte previše očekivati od partnera, imajte razumijevanja i za njegove potrebe.

Ključne riječi Djevice za travanj: profesionalni napredak, novac, više opcija, nagrada, komunikacije, brige o proračunu, financijska nesigurnost, romantična iluzija, nesporazumi.

Horoskop za žene Osobine žene prema njenom horoskopskom znaku

Vaga

Pun mjesec u vašem znaku 8. travnja mogao bi djelovati na vas tako da se osjećate emocionalno potrošenim. Znate da je na kraju duge posuda sa zlatom, ali nemate snage da je potražite, barem ne početkom mjeseca. Moguće je da ćete jednostavno trebati vremena da sredite neki problem koji vas frustrira. Ne brinite previše jer vi ćete to uspjeti. Ako ste sami, vjerojatno ne upoznajete nove ljude zbog socijalnog distanciranja, ali još uvijek postoji šansa da sretnete nekoga zbog koga bi vam srce moglo brže zakucati. Ta osoba može biti starija i mudrija ili mlađa i razigranija, kako god razlike će vas oduševiti. Krajem mjeseca možete dobiti neočekivane, ali sretne vijesti o zahtjevu za kredit ili poreznim pitanjima. Sve je u vašu korist.

Ključne riječi za Vage za travanj: emocionalna, preosjetljiva, iscrpljena, mentalna stimulacija, međunarodno poslovanje, pravni poslovi.

Škorpion

U vašem se financijskom svijetu puno toga događa i izgleda prilično sjajno. Venera ulazi u vašu 8. kuću zajedničkih resursa 3. travnja i odmah stvara raskošnu vezu sa Saturnom, koji je sada u vašoj četvrtoj kući doma. Ako ste usredotočeni na obiteljski novac ili transakciju nekretnina, sve se čini kako ide u vašu korist. Donosite mudre odluke sada i nema bojazni od krivih odluka. Što se tiče ljubavi, ako ste sami, možda bolje da ne vjerujete svemu što vam simpatija kaže. Ako ste u vezi, stvari vam izgledaju nevjerojatno. Moguće da se u ovo vrijeme zaručite ili odlučite vjenčati. Neočekivani potez mogao bi unijeti novi život u ustaljeni brak. Budite otvoreni.

Ključne riječi za Škorpiona za travanj: kredit, investicije, nasljedstvo, nekretnine, dom, obiteljski novac, romantična obmana, uzbudljivo partnerstvo.

 

Strijelac

Vaš će vam ljubavni život uskoro postati glavni fokus. Venera ulazi u vaš partnerski sektor 3. travnja i stvara prekrasnu vezu sa Saturnom, koji je sada u vašem polju komunikacija. Možda se osjećate kao da donosite najbolju odluku jer se odnosi na blisku vezu koju imate s nekim. Možda je vrijeme da svoju vezu stavite na ozbiljniju razinu, ovisno o tome gdje trenutno stojite. Venera će se sljedećeg mjeseca okrenuti retrogradno, a vi ćete početi doživljavati fascinantnu lekciju i karmičke odnose. Ne brinite - možda je to najbolja odluka koju ste ikada donijeli! Jedno prijateljstvo ili obiteljski odnos bi mogli biti narušeni zbog zamršenih finacijskih razloga.
Mladi mjesec 23. travnja mogao bi donijeti priliku za novi posao.

Ključne riječi Strijelca za travanj: ljubav, brak, predanost, romantične opcije, odluke o partnerstvu, posao, neobičan zadatak, kušnja  prijateljstva.

Jarac

Puni Mjesec mogao bi donijeti neki profesionalni završetak u vašoj karijeri. To ne mora biti katastrofalno, ali zasigurno ćete biti vrlo emotivni. Ako osobno ne doživite kulminirajuće efekte ovog lunarnog događaja, onda je moguće da ćete to doživjeti putem nekog od svojih šefova ili drugog VIP partnera koji je povezan s vašom karijerom. Osoba koju poštujete može se povući ili razboljeti ili iznenada biti uklonjena sa svog položaja. To bi moglo biti stresno. Srećom, vaše profesionalne perspektive blistaju s time da je Venera 3. travnja ušla u vašu 6. kuću rada. Ako tražite novi posao, neće vam nedostajati mogućnosti i možda ćete zaraditi još više novca na novoj poziciji. Sada se usredotočimo na stvarno pozitivno područje vašeg života ovog mjeseca: ljubav. Ako ste samci, moguće je da bi Mladi Mjesec 23. travnja mogao donijeti sočan i uzbudljiv ljubavni događaj. Ovo bi moglo biti i vijesti o trudnoći za neke od pripadnika znaka.

Jarčeve ključne riječi za travanj: problemi u karijeri, profesionalni završetak, umirovljenje, profesionalna harmonija, romantika, iznenadna veza, neočekivana trudnoća, kreativnost.

 

 

Vodenjak

Venera ulazi u vaš sektor romantike, sretno vam!  Venera ovdje ukazuje na mogućnost upoznavanja, čak i ako se ne možete osobno upoznati, razgovori telefonom mogu vam pomoći u izgradnji veze. Ako ste već u vezi, vi i vaš partner možete se ozbiljno pozabaviti osnivanjem ili proširenjem obitelji. Ako vodite neki pravni posao mogli biste izgubiti slučaj ili otkriti da stvari ne idu u smjeru u kojem ste se nadali. Srećom, mlađi mjesec 23. travnja donosi olakšanje. Spremni ste za promjenu.

Ključne riječi za Vodenjaka za travanj: ljubav, strast, radost, kreativnost, djeca, obiteljsko blaženstvo, promjene u obitelji, izdavaštvo, obrazovanje.

Ribe

Venera će se useliti u vaše polje ljubavi 3. travnja i donijeti svakojake darove koji se odnose na obiteljsku sreću i zadovoljstvo. Ako razmišljate o zajedničkom životu s partnerom ovo je pravo vrijeme. Vas dvoje ćete vrlo lako prilagoditi svoje životne navike. U međuvremenu, moguće je da ćete ovog mjeseca doći u iskušenje da prekoračite svoj proračun zbog uređenja doma ili nekog drugog većeg troška. Živite unutar svojih mogućnosti da ne biste bili pod stresom. 


Ključne riječi za Ribe za travanj: obiteljska radost, nekretnine, uređenje doma, feng shui, obnova, kredit, zajmovi, porezi.

Izvor: Tarot.com

Posjeti missZDRAVA.hr