Horoskop za svih 12 znakova za razdoblje škorpiona

shutterstock Vrhunac strastvene energije Škorpiona osjetit ćemo 30. listopada
Pred nama je period koji slavi sve one rođene u znaku škorpiona. Dok će se slavljenici fokusirati na sebe i svoje osjećaje, energija škorpiona svakom će znaku donijeti drugačiju svrhu
Vidi originalni članak

Pred nama je izazovna energija Škorpiona koja će nas potaknut da uživamo u strastima i otkrivamo svoje skrivene maštarije i žudnje. Sunce koje je ušlo u znak škorpiona 23. listopada pomaklo nam je fokus s pronalaženja ravnoteže u životu na istraživanje sebe i svojih potreba. Ovaj pomak će imati drugačiji utjecaj na svakoga pa je dobro da razumiješ kako će sezona škorpiona utjecati na pojedini horoskopski znak. 

Energija škorpiona je intenzivna i oštra, no kada pogledamo dublje vidjet ćemo pregršt skrivenih emocija i toplinu koja možda nije očita na prvi pogled. Ostatak jeseni tako će biti prepun strasti. S posebnom strašću ćemo se upuštati i u nove poslovne pothvate, ali i razvijati sebe emocionalno. Vrhunac ove strastvene energije osjetit ćemo 30. listopada kada Mars, planet snage i agresije, ulazi u znak škorpiona. Ova jaka energija inspirirat će te da oslobodiš svoju kreativnost i potpuno se posvetiš svojim željama.

Ovan

Za Ovnove je sezona škorpiona idealno vrijeme kada se trebaju posvetiti stvarima koje im u životu donose stabilnost. Ovnovi inače možda nisu poznati po tome da traže sigurnost i stabilnost u životu, ali sezona škorpiona podsjetit će ih da postoji i određena doza slobode i u stabilnosti. 

Bik

Bikovima će sezona škorpiona zagrijati odnose, bili oni romantični ili ne. Također će biti posebno inspirirani pa je ovo vrijeme idealno za njegovanje intimnih odnosa. Osjećat će jaku želju za snažnijim povezivanjem i ljubavi, a u tome se ne bi trebali suzdržavati. 

Blizanac

Blizanci, vrijeme je za organizaciju! Energija škorpiona, blizancima donosi motivaciju za stvaranje rutine koja im nedostaje u životu. Možemo reći kako će ta energija zapaliti iskru strasti u blizancima na poslovnom i zdravstvenom planu te im dati kondiciju da ulože dodatni napor koji će im u tome pomoći. Odlično je vrijeme i da u svakodnevni plan uvrstiš jogu ili meditaciju. 
 

astro kutak Razdoblje škorpiona je pred nama: Kako izvući najbolje za sebe?
 

Rak 

Situacija će tijekom sezone škorpiona biti uzavrela za Rakove jer Sunce ulazi u njihovu kuću kreativnosti i užitka. To znači da je period pred tobom idealan za isprobavanje novih igrica i zadovoljavanje žudnji u spavaćoj sobi. Nemoj se bojati potpuno prepustiti užitku i staviti sebe na prvo mjesto. Također nemoj zaboraviti niti na svoje hobije i slobodno vrijeme koje će ti dati posebnu dozu užitka. 

Lav

Vrijeme je da iz ormara izvadiš album s fotografijama iz djetinjstva jer će te sezona Škorpiona poput vremeplova poslati u prošlost. Pred tobom je vrijeme obilježeno snažnom dozom nostalgije koja će odlično poslužiti za uređenje toplog doma, ali i produbljivanje odnosa s obitelji. Energija Škorpiona također će te natjerati da prihvatiš svoje korijene i prošlost. 
 

Djevica

Iako su uvijek odmjerene i znaju što žele, djevice bi tijekom sezone škorpiona trebale poraditi na boljem slušanju sugovornika i jasnijem izražavanju svojih želja. Kao prava djevica svjesna si da sve što radiš uvijek može biti još bolje, a isto vrijedi i za tvoje komunikacijske vještine. 

Vaga

"Money, money, money" himna je Vaga u sezoni škorpiona. Pred tobom je velika šansa da ćeš dobiti potpuno novi izvor prihoda, ali baš kao i za sve u životu, trebat ćeš se ipak malo potruditi. Energija perioda pred nama pružit će ti dovoljno samopouzdanja da tražiš ono što ti pripada, pogotovo, ako je to povišica ili dug koji ti netko treba vratiti.

Škorpion

Narednih mjesec dana škorpioni bi trebali raditi na sebi. Vrijeme vladavine škorpiona odlična je prilika da se osvrneš na sve što si napravila, naučiš nešto iz svojih postupaka i postaneš bolja osoba. Vidjet ćeš da će propitkivanje sebe i svojih odluka dovesti do najbolje verzije tebe te ćeš biti ponosna na sve što si do sada postigla. Ako još i napraviš fizičku promjenu o kojoj sanjaš, primjerice promijeniš frizuru ili stil odijevanja, motivacije i samopouzdanja ti neće nedostajati. 
 

portret znaka Škorpion: Dobre i loše osobine i kakvi su u ljubavi
 

Strijelac 

Kako napreduje sezona škorpiona, tako će se strijelci sve više povlačiti u sebe. Uvijek veseli avanturisti strijelci upustit će se u najveću pustolovinu od svih - svoju psihu. Istraživanje sebe i svojih osobina bit će savršena uvertira za sezonu strijelca koja dolazi nakon škorpiona, a tada ćeš se imati priliku pokazati u najboljem svjetlu. U mjesecu pred nama otkrit ćeš svoje najveće snage, ali i mane na kojima možeš raditi.

Jarac

Sezona škorpiona za jarce znači njegovanje prijateljstava. Vrijeme je da napraviš pauzu od napornog posla i posvetiš se uživanju i druženju s dragim ljudima. Kako sezona škorpiona napreduje, tako ćeš sve više cijeniti prijateljstva i koliko ti zapravo donose sreće u životu. Njihova podrška pomoći će ti da ostvariš zadatke koji ti se na prvi pogled čine nemogućima. 

Vodenjak

Energija škorpiona vodenjacima bi mogla uperiti sva svjetla pozornice na poslovni život. Iako je škorpion znak obavijen misterijama i skrivenim namjerama, ponekad može potaknuti druge da zasjaje. Period pred nama iskoristi za "brušenje" poslovnih odnosa i novih ideja jer bi se upravo one mogle pokazati kao najbolji put koji i drugi trebaju slijediti. 

Riba

Za ribe je sezona škorpiona vrijeme širenja vidika i otkrivanja novih strasti, hobija, zanimanja i želja. Ovo je period kada ćeš se upustiti u nepoznato i posvetiti edukaciji, filozofiji i duhovnosti. Pravi je trenutak da učenje staviš na prvo mjesto i okušaš se u primjerice umjetnosti, učenju jezika ili kreativnom pisanju.
 

pred nama je razdoblje propitkivanja emocija Horoskop za jesen za svih 12 znakova

Posjeti missZDRAVA.hr