Horoskop za listopad za sve znakove

Unsplash+
Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, a dokaz tome je ovaj listopad.
Vidi originalni članak

Ovaj mjesec donosi neočekivane početke i traži od vas da procijenite što funkcionira, a što ne. Intenzivni i emotivni tjedni su pred vama, ali su također puni strasti i ljubavi. Evo što listopad donosi za vaš horoskopski znak.  

Ovan

Vaši bi odnosi ovog mjeseca mogli biti pod pritiskom, ali ne bojte se – to neće trajati zauvijek. Ipak, problemi s najbližima su mogući pa se čuvajte. Nedugo nakon toga, ćete preispitivati kako komunicirate s njima. Možda se čini teškim, ali držite se, jer vas čeka promjena. Ako ste u dugoj vezi, očekujte da će rane zacijeliti, a ako ste u ležernoj vezi, očekujte da će se stvari zahuktati.

Bik

Dobrodošli u mjesec donošenja odluka. Ako je postojala velika odluka koju ste izbjegavali donijeti, listopad je vaše vrijeme da je donesete ili ju pustite. Izazovni problemi s financijama će biti mogući, ali ovo je vrijeme da razmislite o tome kako želite zarađivati ​​za život, ali i kako ga želite graditi. Savršeno je vrijeme da provjerite jeste li na pravom putu i da napravite sve potrebne promjene. Vaše sljedeće poglavlje nakon toga konačno će započeti.

Blizanci 

Sve dugotrajne sumnje ili dugo zakopani osjećaji prema voljenoj osobi isplivat će na površinu. Odgovor na teška pitanja možda nećete odmah dobiti, a bit ćete prisiljeni suočiti se s teškim scenarijima koje ste tako dobro izbjegavali. Odvojite vrijeme za sebe; možda je listopad emocionalno težak za vas, ali zapamtite da bez mraka nikada ne biste vidjeli zvijezde.

Rak

Fokus će biti na vašoj obitelji, prijateljima i općenito vašem kućnom okruženju pa učiniti svoje mjesto domom, bilo to duhovno ili fizički. To nije sve; ako postoji netko poseban u vašem životu, izrazite i istražite svoje najdublje i najmračnije želje. 

astro kutak Horoskop za razdoblje vage za svih 12 znakova

Lav

Ovaj mjesec je savršena prilika da se oslonite na sve što ste naučili o komunikaciji, budući da ćete naići na izazove u tom području. Nakon što svladate umijeće učinkovite komunikacije, otkrit ćete mnogo ljubavi i požude u svom životu. Samo ne zaboravite biti iskreni i otvoreni o svojim osjećajima.

Djevica 

Dok se rujan mogao činiti turobnim i kao da vam se ništa dobro ne može ili neće dogoditi, listopad ima mnogo veselije izglede. Zapravo, ovog mjeseca, očekujte neočekivano, samo ne zaboravite držati svoj um otvorenim za ono što bi svemir mogao imati za vas. Ovo otvaranje moglo bi imati neke veze s time kako definirate uspjeh.

Vaga 

Ovaj bi mjesec trebao uzrokovati razne vrste pustoši. Ipak, imat ćete priliku oprostiti se od poglavlja s kojim ste završili pa možete u miru krenuti dalje. Listopad će također ostaviti posljedice na vaše odnose pa se ne zaboravite odmoriti i oporaviti.

Škorpion

Dok ulazite u svoj rođendanski mjesec, nemojte se iznenaditi ako se osjećate preopterećeno, kao da prolazite kroz svaki osjećaj koji ste ikada imali. Ali ne brinite, ako postoji nešto o čemu ste brinuli ili nešto čega ste se plašili, imat ćete priliku da se konačno oprostite od poglavlja svog života od kojeg okrećete leđa. Samo budite strpljivi, sve se razvija kako treba. 

Sestrinski znakovi Horoskopski znakovi koji su dokaz da se suprotnosti privlače

Strijelac

Očekujte da će vas listopad naučiti ponešto o srcu te da ćete preispitati način na koji pristupate ljubavi. Ako neke stvari niste vidjeli s jasnoćom, sada ćete ih imati priliku shvatiti. Vaš ljubavni život će biti blagoslovljen pa očekujte vruće trenutke s drugima. 

Jarac 

Pobrinite se da prednost date užitku i odmoru što je više moguće uz eksploziju zabave koju obećava listopad. Preispitivat ćete ravnotežu između posla i života, a svi oko vas znaju koliko volite raditi. Zapitajte se što želite od posla i pruža li vam to trenutna situacija. Ako je odgovor negativan, vrijeme je da potražite druga vrata koja ćete otvoriti.

Vodenjak

Ako je rujan bio mjesec odabira radosti, onda je ovo mjesec u kojem zaista dajete prednost toj sreći u svemu što radite. Usporite i razmislite o tome kako izražavate radost i strast, a također očekujte da će se svi razgovore koje vodite o poslu i snovima zahuktati. Sve što sanjate možete učiniti. 

Ribe

Pred vama je mnogo romantike i odgovora, samo ne zaboravite također dati prioritet odmoru i brizi o sebi kako biste održali privid ravnoteže. 

astro kutak Horoskopski znakovi s kojima mnogi ne žele ulaziti u ljubavnu vezu

Posjeti missZDRAVA.hr