Horoskop za jesen za svih 12 znakova

shutterstock Jesen će za mnoge horoskopske znakove donijeti sreću
Vrijeme je da proučiš što ti to Svemir sprema za jesensku sezonu.
Vidi originalni članak

Zbogom ljeto, jesen je službeno stigla! Kako bi znala što te čeka ove jeseni na poslovnom, ljubavnom ili emotivnom planu, pripremili smo jesenski horoskop. Jesen je vrijeme kada priroda usporava, a pred nama je razdoblje propitkivanja emocija i duha. Jesen nam započinje najvećim punim Mjesecom u godini, a 6. listopada pojavit će se mladi Mjesec u vagi što znači da će se svi horoskopski znakovi više posvetiti karijeri. Kasnije, 20. listopada, pun Mjesec u jarcu donosi neizmjernu količinu energije koja će nas potaknuti da slijedimo svoje strasti. 

Ovan

Ovnovi će posebno osjetiti ovu novu energiju. Brojni projekti koji su do sada "visili u zraku" napokon će se početi ostvarivati, na tebi je samo da se nastaviš truditi i uložiš dovoljno vremena u njih. Period mladog Mjeseca donijet će ti dovoljno veliku količinu samopouzdanja da se upustiš u odnose s novim ljudima, kako poslovne, tako i ljubavne. Pred tobom je vrijeme velikih izazova i prilika pa zato nemoj dopustiti da te pojedinci u tome zaustave. 

Bik

Bikove čeka mnoštvo neočekivanih susreta, ali i velika čežnja za prošlošću. To znači da će se pozabaviti neriješenim odnosima iz prošlosti, ali ih i napokon riješiti i otpustiti. U tome će im uvelike pomoći pun Mjesec u znaku ovna. Kako se jesen približava kraju, tako će nostalgija polako otići i počet ćeš se osjećati snažnije. Nema druge opcije nego da ovaj nostalgični period jednostavno izdržiš. 

Blizanac

Pred blizancima će ove jeseni biti težak test prijateljstva i međuljudskih odnosa. Svo strpljenje i staloženost koje su tražili ostatak godine sada će morati iskoristiti u svoju korist. Bit će to izazovno razdoblje, ali nikako nemoj zaboraviti da je tvoja ekscentričnost ujedno i tvoja najveća vrlina po kojoj te drugi pamte. Probaj ostati zaigrana i vesela unatoč svim izazovima te se nemoj upuštati u preduboko analiziranje situacije. Kako dani postaju kraći, tako ćeš sve više biti u blagostanju s osjećajima. 
 

Slažeš li se? Žene pod ova tri horoskopska znaka nisu baš materijal za vezu

Rak

Mnogi će prijatelji trebati tvoju podršku ove jeseni, a uloga majke u društvu dolazi ti s lakoćom. Ipak, pripazi da odvojiš dovoljno vremena samo za sebe. Energije da se posvetiš sebi i prijateljima u isto vrijeme dat će ti pun Mjesec u listopadu. Vrijeme je i da se prisjetiš da je "Ne" jednako snažna riječ kao i "Da". Iako je rak znak koji energiju dobije od druženja s drugima, primijetit ćeš da će ti vrijeme provedeno sa samom sobom goditi više nego što misliš. 

Lav

Ako se osjećaš kao da si zapela na poslu i ne vidiš svijetlu budućnost, mlad Mjesec u znaku vage će to promijeniti. Možda si se pitala zašto sve to radiš, a ne vidiš rezultate ili si u potrazi za inspiracijom - zapamti da jasnoća uma dolazi! Vrijeme propitkivanja ipak nije bilo uzaludno. Ono te naučilo da si otpornija nego što misliš i da si spremna izdržati svaki izazov koji ti se nađe na putu. Vrijeme je da si vratiš samopouzdanje po kojem si poznata. 

Djevica

Jesen će ti osim kiše donijeti i duhove starih odnosa. Gotovo ćeš opsesivno razmišljati o propalim vezama i razlozima zašto su propale, a najveća opasnost koja vreba je ponovni susret s nekima od njih. Zapamti da je ovo samo jedan od testova koje Svemir stavlja pred tebe i pokušaj naučiti kako biti još snažnija osoba tako što se odupreš iskušenju. Možda ćeš se u trenucima osjećati usamljeno ili napušteno, ali to je prolazni osjećaj. Ako se vratiš na staro samo ćeš odgoditi patnju i nesreću te ju proživljavati više puta nego što bi trebala. Snagu pronađi u punom Mjesecu.

Vaga

U posljednje se vrijeme možda osjećaš kao da nisi na pravom putu. Propitkuješ sve, od odabira karijere, partnera do doma i društva. Jesenska ravnodnevica pomoći će ti popustiti tenzije koje osjećaš i razbistriti um na svim razinama. Donijet će ti jasnu sliku o samoj sebi i učvrstiti stavove koji su bili poljuljani. Najbolji način da uživaš u sezoni pred nama je da se okreneš u prošlost i vidiš koliko si daleko došla. Možda toga nisi svjesna, ali ove jeseni Svemir će ti u tome pomoći. Tvoja intuicija je jaka i zato nemoj sumnjati u sebe. 
 

na što padaju? Sitnice po kojima svaki od horoskopskih znakova zna da je zaljubljen

Škorpion

Ove jeseni škorpioni dolaze na svoje, a pretvorit će se u prave male čarobnice. Kroz sezonu ćeš s lakoćom osjetiti sve duhovne znakove koje ti drugi šalju. Također ćeš baš kao i priroda doživjeti veliku promjenu prema kraju jeseni i potpuno promijeniti dom, romantične odnose ili jednostavno presložiti prioritete. Što god radila, inspiraciju nemoj tražiti u prošlosti nego gledaj ravno prema naprijed. Budućnost je tvoja najbolja prijateljica, zato ju ove jeseni slavi svaki dan. 

Strijelac

U posljednjih godinu dana rasla si na mnogo razina, no nisi imala potrebu to drugima isticati. Sada je došlo vrijeme da svoju veliku promjenu pokažeš i drugima. Bit ćeš ponosna na sebe i na sve što si postigla, a pozitivna energija koja iz toga proizlazi inspirirat će te da nastaviš dalje istim tempom. Budi svjesna da će ti u život ući nova osoba koja bi ti mogla pomoći napredovati u poslovnom svijetu. Jednom kada se upoznate, osjetit ćeš kako su stvari sjele na svoje mjesto. U periodu nakon solsticija obavezno snimi nekoliko fotografija koje će ti pred kraj sezone dati energiju potrebnu da nastaviš. 
 

S njima nećeš pogriješiti! Ova 4 horoskopska znaka najbolji su supružnici!

Jarac

Jesen je vrijeme kada se jarac rado prisjeti starih ljubavi. Razmišljati o prošlosti može biti korisno, no nemoj dopustiti da ti prevlada životom i postojećim odnosima. Jesi li trenutno zadovoljna i sretna ili ne je nešto na što možeš utjecati, zato nemoj previše vremena provoditi u trenutcima koji su već prošli. Ako tražiš dozu romantike i nostalgije, pripremi svojoj voljenoj osobi tradicionalni obiteljski recept u kojem ćete uživati zajedno. 

Vodenjak

Ako si rođena u znaku vodenjaka, jesen ti može biti malo previše podražajna. Vrijeme je da se izuzmeš iz svih situacija koje ti stvaraju takav osjećaj i fokusiraš se na sebe i svoje misli. Pokušaj sebe gledati kroz svoje želje i potrebe, a ne tuđa očekivanja. Zamisli si krajnji cilj koji želiš postići i fokusiraj se samo na one ljude koje želiš tamo vidjeti i na stvari koje će te veseliti. Prihvati energiju sezone i usmjeri ju na svoj put. 

Riba

Jesen je vrlo intenzivno razdoblje za ribe. Bilo da si u dugogodišnjoj vezi ili tek ulaziš u novu, ovaj period bit će pun strasti i požude. Svu tu strast možeš iskoristiti ne samo za romantične svrhe nego i kreativne. Jednom kada si okupana energijom, imat ćeš više želje svaki dan živjeti do maksimuma, a nemoj takve trenutke propustiti zabilježiti kako bi se njima mogla kasnije motivirati. U zanosu kreativnosti i strasti nemoj zaboraviti na prijatelje. Pravi prijatelji će tvoju energiju slaviti zajedno s tobom. Oni ti daju mnogo ljubavi, a takva ljubav ti je uvijek potrebna.
 

hod po rubu Ovi horoskopski znakovi ne podnose kritiku

Posjeti missZDRAVA.hr