Kako prepoznati da tvoj duhovni vodič pokušava kontaktirati s tobom

Guliver/Shutterstock
Duhovni vodiči su nematerijalna bića koja su nam dodijeljena prije rođenja s namjerom da nam pomažu i vode nas kroz život.
Vidi originalni članak

"Neki od vodiča ostaju uz osobu cijeli život, a drugi se pojavljuju u nekim specifičnim životnim situacijama koje osoba mora prevladati. Ti vodiči su na različitim nivoima svijesti. Neki mogu biti visoko uzdignuti majstori, a drugi imaju veliko znanje samo iz jednog određenog područja. Nekima koji se spoje s njima može se činiti da imaju mušku ili žensku energiju, iako su u stvarnosti čista energija i nemaju spol. Kada dođe vrijeme da ti vodiči pomognu, oni se prilagođavaju tvojoj energiji i pomažu ti da ispuniš svoju zemaljsku misiju", tvrdi Erin Pavlina intuitivna savjetnica i otkriva kako nam vodiči mogu pomoći.

Kako nam vodiči pomažu?

Duhovni vodiči mogu vidjeti što se događa u našem životu, a kada je vrijeme da se oni zapravo upute i / ili interveniraju, na nekoliko načina mogu to ostvariti.

Slanje znakova - vodiči mogu organizirati pojavu sinkroniciteta kako bi te upozorili na nešto što trebaš vidjeti ili znati. Obrati pažnju na njih kada se dogode. Gotovo da nema odraslog čovjeka kojem se nije dogodilo da razmišlja o nekoj osobi i da ga ona odmah potom nazove na telefon ili je sretne na nekom sasvim neočekivanom mjestu. Ili kad netko razmišlja o nekoj specifičnoj temi i potom upozna osobe koje također zaokuplja ista tema ili pročita o tome u novinama ili čuje na radiju. Takvi ili slični događaji nazivaju se sinkronicitetima.

Tijekom astralnog putovanja znam dobiti rješenje problema koji me muči "Redovito odlazim na astralna putovanja"

Čudan osjećaj u tijelu, običnu u području trbuha u engl. jeziku gut feelings - praćenje tjelesnih podražaja vjerojatno je dobra ideja. Vjerojatno si imala osjećaj kao da će se dogoditi nešto strašno, a taj osjećaj ti je dolazio iz trbuha. To je znak da te vodiči žele upozoriti na neki predstojeći događaj ili na neku tvoju situaciju za koju je krajnje vrijeme da je riješiš.

Intuitivan uvid - vodiči ti mogu poslati bljeskove intuicije koji mogu zvučati kao glas u tvojoj glavi koji ti poručuje "uspori", a nakon toga shvatiš da si za dlaku izbjegla nalet biciklista. Ili "on/ona te vara." To su misli koje kao da se pojavljuju niotkuda, ali sadrže važne informacije na koje treba obratiti pažnju i analizirati ih. Mnogi slušaju svoju intuiciju jer je on vrijedan izvor informacija.



Slanje ljudi u tvoj život - tvoji vodiči se ponekad sastaju s vodičima drugih osoba i zajedno pokušavaju organizirati sastanak između svojih "štićenika". Možda razmišljaš o nekome iz škole pa ga vidiš u gradu isti dan. Ako se pitaš je li to slučajni susret, odgovor je da vjerojatno nije.

Uplitanje u tvoj smjer kretanja - vodiči te također mogu usmjeriti tamo gdje oni žele da kreneš ili mogu organizirati da ti se nešto dogodi. Na primjer, možda kasniš i ne možeš pronaći ključeve. Odjednom ti zazvoni telefon i dobiješ zaista važan poziv koji bi propustili da si ranije pronašla ključeve.

Kako se izravno povezati sa svojim vodičima?

Bilo bi sjajno kada bi te vodič mogao samo nazvati telefonom i reći ti što te očekuje u budućnosti. Za neke ljude to približno funkcionira. Potrebno je samo vrijeme i vježba da bismo mogli čuti, vidjeti ili osjetiti vodiče. Evo nekoliko načina na koje možeš izravno raditi na uspostavljanju veze.

Slušaj svoju intuiciju - taj mali glas koji ti govori da usporiš ili kupiš kruh ili primijetiš lijepu ženu u redu ispred tebe. Pokušaj slušati svoju intuiciju i vidjeti kakve ćeš rezultate dobiti. Mnogi odbacuju svoju intuiciju jer je ne mogu razlikovati od misli koje im dolaze iz ega, a te misli su uglavnom racionalizacije koje te tjeraju da nešto ne pokušaš poput nemoj pitati za povišicu sigurno je nećeš dobiti.

Intuicija Kako tumačiti poruke koje šalje tvoja intuicija?

Slijedi svoj osjećaj iz trbuha - primjerice imaš poslovne pregovore i po činjeničnom stanju sve se čini da će druga strana ispuniti svoj dio dogovora, ali ti osjećaj u crijevima poručuje da nešto nije u redu. Stani, zatraži pauzu i pokušaj dobiti na vremenu ako je moguće.

Obrati pažnju na znakove - pitaj svoje vodiče što želiš i zatim pazi na znakove oko sebe. Primjerice možda nisi sigurna bi li se trebala početi baviti tenisom, nekoliko sati ili minuta kasnije izađeš van i vidiš letak na kojem se oglašava škola tenisa ili upališ TV i  vidiš teniski meč. Takve znakove možeš protumačiti kao poticaj da se pođeš baviti tenisom. 

Meditiraj - uđi u meditaciju i zamišljaj da ulaziš u neku mirnu sobu ili vrt i zamoli vodiče da se pojave pred tobom. Zamišljaj da razgovaraš s njima i da ti oni daju odgovore. S vremenom će veza između vas postati jača, a odgovori koje dobivaš bit će precizniji i primjenjiviji.

Sanjaj - otvori se za svoje vodiče kroz snove. Prije nego što zaspiš pozovi ih da ti kroz san poruče što je za tebe najbolje.

Osvještavanjem snova, osvještavamo svoj život i sami sebe Lucidnim snovima do svoje podsvijesti

 

Posjeti missZDRAVA.hr