Duhovne životinje: Kako mačke odabiru vlasnike?

Guliver/Shutterstock
Postoji važna razlika između psa i mačke i načina na koji biraju vlasnike. Pas bi se rado prilagodio svom vlasniku te će to i napraviti, ali mačka će odabrati svoga vlasnika samo ako on ili ona to zasluže.
Vidi originalni članak

Povijest nalaže da su mačke uvijek bile povezane s ljudskim postojanjem, odnosno prikazane su kao ravnopravne ljudima. One su okarakterizirane kao duhovne životinje i simbol su visoke energije.

Mogu biti intuitivne, imaju psihičke moći i tradicionalno ih se povezuje s određenim ritualima, navodi Gostica te nadodaje kako se veličina njihove aure može mjeriti s onom ljudskom.

Životinje u snovima Saznaj kako možeš otkriti svoju duhovnu životinju i poruku za sebe

Budući da su mačke tako duhovna bića i vrlo su intuitivne, često upravo to koriste kako bi odabrale svoje vlasnike. One gravitiraju prema ljudima koji imaju sličnu energiju kao što je njihova, a upravo to rade i ljudi.

Samo zato što su mačke životinje koje ne mogu govoriti, nemoj misliti da one ne mogu biti tvoj "životni guru." Mnogo je slučajeva kada se ljudima, koji ne reagiraju dobro na terapeute ili vidovnjake, preporučuje da sugovornike i suputnike pronađu u mačkama.

Upravo su mačke oduvijek smatrane nositeljima ogromne mudrosti, a to se dijelom može pripisati njihovoj sposobnosti da u svakom trenutku održavaju visoku razinu energije. Stoga, mačja prisutnost u tvojem životu odrazit će također višu razinu energije i novo vodstvo.

Ako si u dvojbi pitaj svog vodiča Kako prepoznati da tvoj duhovni vodič pokušava kontaktirati s tobom

Gotica navodi da ćeš ako odbiješ mačku ili ti ona okrene leđa, naići na lošu sreću koja će te pratiti dugo vremena, uglavnom u financijskom sektoru.

Zato, ako vidiš mačku koja te slijedi najbolje je vrijeme da iskušaš svoju sreću u igrama na sreću i utoneš u duhovni svijet sa svojom mačkom.

Posjeti missZDRAVA.hr