Dočekaj Božić u toplini svoga doma uz Netflixove romantične filmove

shutterstock Vrijeme je za gledanje božićnih filmova
Budući da ćemo ovih dana ponajviše vremena provoditi kod kuće, donosimo ti najbolji izbor za hladne zimske večeri u obliku lijepih filmskih priča.
Vidi originalni članak

Božićno vrijeme idealno je za opuštanje i uživanje, pogotovo ako k tome dodamo kuhano vino, film i dekicu, prijatelje ili voljenu osobu. U ovom blagdanskom razdoblju moramo ponajviše znati cijeniti male stvari, a velika okupljanja, razne božićne partyje, za razliku od svih proteklih godina, za sad zaobilazimo. No, ako nas je 2020. godina ičemu naučila definitivno je - Ne čekajmo prilike za sreću nego ih stvarajmo sami.

Holidate

Emma Roberts u glavnoj ulozi nikad ne razočara, pa tako ni ovoga puta. Vječni samci koji mrze blagdane upravo iz razloga što im roditelji osuđuju njihov ljubavni status, upoznaju se sasvim slučajno i dogovore se da će biti partneri na svakoj idućoj proslavi ili blagdanu. Uz obostrano preziranje praznika i uvjeravajući se da ih romansa ne zanima, postaju jedno drugome savršeni par, samo je pitanje vremena kada će si to uistinu i priznati. No, kako završava godina, a obaveznih proslava i prilika više nema, na naplatu dolazi neočekivana ljubav.

Božić kuca na vrata Otkrivamo šarmantne europske advente i njihove ponude

Operation Christmas Drop

Kat Graham nam je mnogima znana iz serije „Vampirski dnevnici“, iako je dugo nismo vidjeli u glavnoj ulozi, ovo blagdansko vrijeme je to na sreću promijenilo. Naime „Operation Christmas Drop“ prati Ericu zaposlenicu u Kongresu koja Božić neće provesti pored obitelji jer ima važan zadatak u zračnoj bazi. No, tu njezini problemi zapravo i počinju zbog neslaganja s kapetanom baze. Međutim, njihov se odnos brzo razvije u nešto sasvim drugačije, a razne razmirice postaju ubrzo zaboravljene. Važno je istaknuti kako je film dugo bio među najgledanijima na Netflixu, stoga se udobno smjesti i u ovoj duhovitoj božićnoj priči uživaj već danas.

The Knight Before Christmas

Vanessa Hudgens postala je prava zvijezda božićnih filmova na Netflixu, a prvi takav je zasigurno "The Knight Before Christmas" Radnja je povezana s putovanjem kroz vrijeme, gdje srednjovjekovni engleski vitez spletom magičnih okolnosti, biva teleportiran u današnje vrijeme. U svijetu koji ne poznaje upoznaje srednjoškolsku profesoricu znanosti koja je razočarana u ljubav, te joj potpuno promijeni život pokazavši ljubav na stari dobar način. Ovaj film pravi je spoj čarolije, ljubavi i klišeja koje tražimo u romantičnim božićnim filmovima.

Božićni spisak Ovih 10 darova će stvarno raspametiti svakoga tko ih dobije

A Christmas Prince

Odmah čim je osvanuo „A Christmas prince“ napravio je pravu pomamu među gledateljima te je upravo nakon premijere ovog filma plasirao Netflix u sam vrh svijeta Božićnih priča. Film prati mladu novinarku Amber (Rose McIver) koja dobiva zadatak napraviti priču o princu, najpoželjnijem neženji i ženskarošu Richardu (Ben Lamb). Odlazi u dvorac, i upoznavši zavodnika i njegovu obitelj ne odolijeva njegovu šarmu, te se zaljubi u nedostupnog muškarca.

Savjetuje Ana Marija Prgomet Božićni pokloni i uređenje doma prema Zero Waste filozofiji

The Christmas Chronicles

I za kraj, naravno, ništa ne može proći bez nezaobilazne priče o Djedu Božićnjaku, koja je nedavno čak dobila i svoj nastavak. Radnja filma prati priču sestre i brata Kate i Teddyja Piercea čiji je božićni plan ‘uloviti’ Djeda Mraza, no njihov plan ipak nije tako lak te postane jedna od najluđih i najvećih avantura koju nikada nisu mogli niti zamisliti!

naših pet prijedloga Uz ove filmove osjetit ćeš pravi božićni duh koji će ti zagrijati srce

Posjeti missZDRAVA.hr