"Ako želiš znati zašto sam te ostavila, ovdje ti sve piše"

shutterstock Zamišljena žena
Donosimo pismo žene koje je uputila bivšem partneru koji ju nije dovoljno volio i poštovao. Mnoge žene su se nekad u životu osjećale poput autorice ovog pisma, a neke još uvijek svakodnevno prolaze kroz niže opisane situacije. Ovo pismo im može biti poticaj da bar razmisle o promijeni.
Vidi originalni članak

Želiš znati zašto sam otišla? Jer on mi daje nešto što ti nikada ne bi mogao. Kad me dotakne on je nježan, ništa ne ubrzava, želi da se opustim i da uživam.

On mi kaže da sam lijepa čak i kad znam da tako ne izgledam. On me stavlja na prvo mjestu u svom srcu, a to je iskustvo koje mi ti nikada nisi dao.

On nikada nije ostavio modrice na ruci od guranja u stranu. On voli obline na mom tijelu i gleda ih kao i ja, lijepe, jer su moje. I ne govori mi to samo da me utješi. Ne govori mi kako sam debela i da trebam smršaviti. Uz njega se nikada ne osjećam grozno u vezi mog tijela niti mojih osobnosti.

On podržava to tko sam i ono što volim raditi. On nikada nije kritizirao moj rad, već me potiče da dalje pomičem svoje granice i da istražujem svoje misli.


On je dobar prema meni, ljubazan prema meni, što sam od tebe osjetila samo kada tebi to odgovara. Ljubaznost je bila previše tražiti te. On postavlja pitanja o meni i zaista pokazuje interes za moje ambicije.

On me ne budi u 3 ujutro da ga seksualno zadovoljim. On me želi najviše kada ja želim osjetiti njega u sebi. Ti si se bojao primiti me za ruku u praznom dućanu, objašnjavajući kako bi te mogla uvući u vezu. Ja nikada ne bih željela odnos s nekim koga treba namamiti u vezu, niti sama ne bih željela biti namamljena.

emocionalna bol 4 načina oslobađanja duboke emocionalne boli nakon prekida

  prekid pomoć Kako preživjeti prekid u četiri koraka?

Ne znam zašto sam s tobom bila tako dugo, možda sam tražila pažnju, možda sam vidjela svjetlo u tebi i nadala se kako će zasjati. Čekala sam predugo za to ipak i to je moja greška. Pogriješila sam što sam ti dozvolila da smatraš kako je takvo tvoje ponašanje prema meni prihvatljivo. Pogriješila sam što sam ti dozvolila da iskoristiš moju nježnu prirodu.

 
Dakle, ovo je za tebe, da znaš koliko si zabrljao i nisam drska jer ti ovo govorim, nego sam sigurna i puna samopouzdanja konačno sada kada sam te napustila. Nemaš pojma koliko sam zahvalna na tome. Vjeruj, nisi ni svjestan koliko ću ti nedostajati, ali više me nije ni briga za to.

Posjeti missZDRAVA.hr