Ako tvoj partner ili muž radi ovih 11 stvari, smatraj se sretnicom

shutterstock
Smatraš li da imaš najboljeg supruga ili partnera na svijetu, onda on vjerojatno radi ovih 11 stvari. Provjeri!
Vidi originalni članak

Prioritet si mu

Njemu je najvažnija tvoja sreća. Partner te stavlja na prvo mjesto i čini sve da bude uz tebe. Pokušava ispuniti svoja obećanja i ne želi te iznevjeriti. Možete mu vjerovati i osjećaš  se sigurno uz njega.

Voli provoditi vrijeme s tobom

Uspješni parovi uživaju ​​u međusobnom društvu. Želi biti s vama čak i ako ne razgovarate ili se ne bavite nečim posebnim.

Često kaže "Volim te"

Ljudi ljubav pokazuju na različite načine. Najčešći su načini fizički dodir, služenje, darovi, kvalitetno vrijeme i posljednje, ali ne najmanje važno, riječi potvrde.  Ako je tvoj partner netko tko izražava svoju ljubav, možeš biti sretna jer su nekada, osim djela potrebne i riječi. 


Može te utješiti i smiriti

Kome žuriš u situacijama kada si shrvana i razočarana? Kad se osjećaš preplavljeno ili primiš loše vijesti, tvoj partner bi trebao biti  tu da te smiri i utješi.


Marljiv je

Trudi  se u svojoj karijeri, hobijima i braku. To je znak da si se vjenčala s pobjednikom.

prekid veze Pouzdani znakovi da partner želi prekid veze ili braka


Voli i poštuje svoju majku

Ako se tvoj muškarac s poštovanjem odnosi prema majci i čini sve da se dobro brine o njoj, tada postoji velika mogućnost da će se i tako ponašati i prema tebi. Majka je prva žena u njegovu životu, a veza s majkom odražava način na koji se odnosi prema drugim ženama. Ovo naravno ne vrijedi, ako su odnosi u obitelji iz nekog razloga bili narušeni.

Nesebičan je

Bezuvjetna ljubav i nesebičnost idu zajedno i to se provlači kroz svakodnevni život u vidu naizgled malih stvari. A male stvari život znače.

Ohrabruje te i nadahnjuje

Činjenica je da se mnogi pojedinci uspavaju u svakodnevici i zaboravljaju san koji su imali. Dobra stvar kod sjajnog muža je što zna tvoje snove i podržava te.

samo zdrava veza je sretna 3 komponente zdrave veze, ako jedna nedostaje nešto gadno ne štima


Još uvijek koketira s tobom

Što se tiče braka, bitno je pronaći nove načine da voliš istu osobu. U slučaju da te tvoj partner ponekad pokušava šarmirati  znači da je i dalje zaljubljen. 

Iznenađuje te

Tko ne voli spontanu večeru, iznenadni kratki izlet ili cvijeće? Voli te usrećiti i vidjeti kako se smješiš.

 

Prepoznaj ih na vrijeme Siguran put koji vodi do raspada veze ili braka


Priznaje kad pogriješi

To je posebno važno kada si s nekim u braku. To je tako jer se mnoge veze počinju raspadati zbog naizgled malih stvari. Stvari koje se u odnosu na neke velike čine nebitnim. To se kaže, navike supružnika mogu postati veće nego što bi trebale rasti. Ako znate o čemu govorimo, zapravo se radi o vremenima kada vaš partner prizna da nije u pravu. Morate priznati da kad vaš partner prihvati i shvati zašto, ho

Posjeti missZDRAVA.hr