9 laži prije i poslije noćnog izlaska

Thinkstock
Dobra sam u ostvarivanju kontakata s novim ljudima -  ne, neću provesti još jednu večer u društvu prijatelja u zbijanju šala koje samo "naš mali, odabrani krug" razumije, već ću cirkulirati kroz masu kako bih upoznala neke nove ljude. Prokletstvo, ponovno sam večer provela isključivo sa svojim prijateljima
Vidi originalni članak
  • Bol je relativna stvar - naravno da me noge bole poslije pola sata nošenja štikli, jer cijelo vrijeme trčim od kupaonice do spavaće sobe. Prestat će sto posto čim izađem iz kuće.
  • Piće za zagrijavanje ne škodi - ako popijem nekoliko pića prije izlaska, uštedjet ću novac, a u klubu ću već biti zagrijana. I da, nema šanse da ću se ujutro probuditi u šest sati na kauču i shvatiti da sam prespavala izlazak.
  • Novac u grudnjaku – sakrit ću 100 kuna u grudnjak i kad budem pomislila da nemam više novaca za taksi jer sam sve vani potrošila – bit će i više nego dovoljno da se vratim kući. Da si ne lažemo, bit će jako smiješno kad u tri ujutro budem kopala po grudnjaku pravdajući se taksistu da je sad pravo vrijeme za samopregled grudi.
  • Neću pričati o poslu - neću pričati o poslu, neću pričati o poslu, neću pričati o poslu.
  • Plešemo fantastično - to što ću se ujutro probuditi s modricama na koljenima ne znači da znam plesati. Štoviše, na plesnom podiju oličenje sam elegancije. Fotografije ipak ne bih objavljivala na društvenim mrežama.
  • Sve će stati u pismo-torbicu - nema razloga da nosim veliku torbu i da nemam kamo s njom kad sve stane i u pismo-torbicu. Naravno da će, kad naguram sve potrepštine, eksplodirati na dodir, ali mi velika zaista nije potrebna.
  • Naravno da mu neću slati SMS-ove - sve dok ne popijem piće previše.
  • Dobra sam u ostvarivanju kontakata s novim ljudima -  ne, neću provesti još jednu večer u društvu prijatelja u zbijanju šala koje samo "naš mali, odabrani krug" razumije, već ću cirkulirati kroz masu kako bih upoznala neke nove ljude. Prokletstvo, ponovno sam večer provela isključivo sa svojim prijateljima.
  • Nema šanse da sam potrošila više od 300 kuna sinoć, toliko sam imala u novčaniku. Ups, kakav je ovo račun za čak četiri votke u mojoj torbi? Hm, to sam platila karticom.

Pogledaj kako izgleda bezrazložna zabrinutost.

Posjeti missZDRAVA.hr