5 znakova da želi ozbiljnu vezu s tobom iako ste se tek upoznali

shutterstock Par koji se tek upoznaje
Jesi li ikada otišla na spoj koji je po tvojim standradima prošao savršeno i pomislila da je on savršen za tebe? Ipak, na kraju se ispostavilo da ti nisi ona "prava" za njega već je on tražio samo ležernu vezu bez obaveza.
Vidi originalni članak

Bez obzira koliko je on savršen u tvojim očima i misliš da je onaj "pravi" za tebe, on te i dalje može odbiti. Naravno, to te može povrijediti pa ćeš sljedeći put tražiti znakove koji ukazuju da možda ipak nije zainteresiran za tebe. Voljela bi znati s kim imaš posla prije nego odlučiš pristati na sljedeći spoj, a ovih pet znakova mogu ukazivati da želi ozbiljnu vezu s tobom iako ste se možda upoznali tek upoznali. 

Ne žuri mu se provoditi vrijeme s tobom

Prema psihologinji i stručnjakinji za veze Jennifer B. Rhodes, muškarac koji se čini previše željan provoditi vrijeme s tobom možda će biti više zainteresiran za neobavezno druženje nego za vezu. A kad izgubi interes, možeš se kladiti da ga više nikada nećeš vidjeti ni čuti. Muškarac koji je iskreno zainteresiran za tebe odvojit će svoje vrijeme i poštovati tvoje vrijeme i dostupnost.

Odgovara na poruke i pozive u roku od jednog dana

Rhodes dodaje kako će zainteresirani muškarac odgovoriti na tvoje poruke u roku od 24 sata, a ako ga zamoliš da te nazove, on će to i učiniti. Ako mu treba duže od tri dana, možda samo traži nešto ležernije, a ne ozbiljnu vezu. 

ako te želi, sve će napraviti 5 stvari koje muškarci rade kada im se ne sviđaš dovoljno

Može voditi duboke razgovore s tobom

Ako dva dana nakon prvog spoja vaši razgovor krenu na neke ozbiljnije teme, Rhodes objašnjava da je spreman za ozbiljnu vezu. Razgovori o obitelji, djetinjstvu i vjerskim uvjerenjima samo su neke od ozbiljnih tema o kojima možete razgovarati u nedogled. Ako mu je neugodno govoriti o sebi i svojoj prošlosti, ne traži ništa ozbiljno.

Ne priča o tome koliko je njegova bivša bila grozna

Ako često priča o bivšoj ili ne može preuzeti odgovornost za prekid prijašnje veze, to može značiti da ju nije prebolio ili da nije dovoljno zreo da se nosi s vezom. Psihologinja Judy Rosenberg za Women's Health objašnjava da muškarac koji govori loše stvari o svojoj bivšoj curi može biti jako loš u komunikaciji, što je ključno u svakoj zdravoj vezi. 

muškarci s čvrstim navikama 4 tipa muškaraca kojima nikada nećeš biti prioritet

Ima zdrave odnose s obitelji i prijateljima

Rosenberg kaže da je muškarac koji održava zdrave obiteljske odnose i prijateljstva sposoban za zdravu romantičnu vezu. Čak i briga za kućnog ljubimca označava njegovu spremnost na obvezu. U roku od dva dana nakon prvog spoja pitaj ga koliko često provodi vrijeme sa svojom obitelji ili prijateljima. Rosenberg također dodaje da postoji vjerojatnosr da traži odanu vezu ako je puno njegovih prijatelja u takvim vezama. Dakle, prije nego što uskočiš u nešto ozbiljnije s njim, provjeri je li zaista spreman posvetiti se tebi i vašem odnosu. 

Sama si kriva Laži koje muškarci često govore kako bi dobili ono što žele ponekad ni sami nismi sugurni u vlastite osjećaje Sviđa li ti se on zaista ili samo pažnja koju ti daje?

Posjeti missZDRAVA.hr