​4 horoskopska znaka koji se vole mentalno poigravati s drugima

Freepik
Kad je riječ o nadmudrivanju drugih, neki znakovi zodijaka imaju prirodnu sklonost za igranje mentalnih igrica.
Vidi originalni članak

Bilo da smišljaju strategiju za svoj sljedeći potez, suptilno utječu na druge ili jednostavno uživaju u izazovu mentalne gimnastike, ovi znakovi znaju kako natjerati ljude da sumnjaju u sve. Ako ste se ikada našli u situaciji da sumnjate u nečije namjere, postoji dobra šansa da ta osoba pripada jednom od ovih znakova.

Mentalne igrice mogu biti zanimljive, a ponekad i zabavne, ali također mogu naškoditi odnosima ako se pretjeruje s njima. Horoskopski znakovi Blizanci, Škorpion, Vaga i Vodenjak posebno su dobri u ovim mentalnim trikovima zbog svoje inteligencije, strateškog razmišljanja i društvenih vještina. Sad kad to znate možda ćete lakše razumjeti neke situacije i imati bolju interakciju s ovim znakovima, što vodi ka zdravijim i iskrenijim odnosima.

astro kutak Horoskop za listopad za sve znakove

Škorpion

Škorpion je kralj psihološkog ratovanja. Ovaj znak je jako pronicljiv i može čitati ljude poput knjige. Oni su majstori suptilne manipulacije, često utječu na druge, a da oni toga nisu ni svjesni. Škorpion voli ulaziti u ljudske glave, otkrivati ​​njihove najdublje želje i strahove, a zatim iskoristiti to znanje u svoju korist. Ne boje se igrati duge igre, polako i pažljivo izvršavajući svoje planove. Sa Škorpionom ništa nije jednostavno, a njihova tajanstvena priroda samo pridonosi njihovoj sposobnosti igranja mentalnih igara.

Vaga

Vaga bi vas mogla iznenaditi kao natjecatelj u areni umnih igara, ali ovaj je znak lukaviji nego što se može reći. Pod vladavinom Venere, Vaga je usmjerena na ravnotežu i sklad, što ih čini izvrsnima u suptilnom usmjeravanju situacija u njihovu korist. One su diplomati do srži, često skrivaju svoje prave namjere iza šarmantnog osmijeha. Vaga zna kako učiniti da se ljudi osjećaju posebnima i to će upotrijebiti u svoju korist, nježno ih gurajući u željenom smjeru. Neka vas njihova slatka vanjština ne zavara - Vage mogu igrati mentalne igre s najboljima od najboljih.

astro kutak 3 horoskopska znaka koja su uvijek u centru pažnje

Blizanci

Blizanac, gospodar dualnosti, uvijek je dva koraka ispred svih ostalih. Pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, Blizanci znaju s riječima i vrlo lako zbune, uvjere ili izmanipuliraju druge ljude. Vole stvari učiniti zanimljivima, često glumeći đavolje odvjetnike samo da vide kako će drugi reagirati. Njihova oštroumnost i promjenjiva priroda čine ih nepredvidljivima i prije nego što to shvatite, uhvaćeni ste u njihovu mrežu pametnih primjedbi i mijenjanja perspektiva. S Blizancima, ono što vidite nije uvijek ono što dobijete.

Vodenjak

Vodenjak je rođeni strateg. Ovaj znak uživa u intelektualnim izazovima i voli nadmudrivati ​​druge, često koristeći svoju jedinstvenu perspektivu kako bi bio ispred svih drugih. Vodenjaci se mogu emocionalno izolirati, što im omogućuje jasno i objektivno sagledavanje situacija i olakšava manipuliranje ishodima u njihovu korist. Oni su majstori neočekivanog, često smišljaju nekonvencionalne taktike koje druge ostavljaju zbunjene. S Vodenjakom ćete se zapitati kako to da je uvijek jedan korak ispred vas.

astro kutak Horoskop za razdoblje vage za svih 12 znakova

Posjeti missZDRAVA.hr