Kako očistiti svoje čakre?

Ako želiš shvatiti zašto ti se neke stvari stalno iznova događaju (ili ne događaju), zašto te muče određene zdravstvene tegobe, kako stvoriti harmonične odnose i privući obilje u svoj život – onda je vrijeme da saznaš više o čakrama!
Vidi originalni članak

Gošća: Petra Brzović, klinička i transpersonalna hipnoterapeutkinja, Srijeda, 18.5. u 19 sati ,Makronova, Ilica 11/1 Ulaznica: 20 kn. Na predavanju te očekuje promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova, uključujući i novi naslov Tijelo i um, Istok i Zapad: Istočnjački sustav čakri i zapadnjačka psihologija kao put do cjelovitosti.

Čakre - veza između našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta

Najčešće pitanje koje ljudi postavljaju jest kako na jednostavan način ''očistiti svoje čakre''. No najprije je nužno razumjeti što su čakre i što govore o nama. Čakre su niz od sedam energetskih portala između našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta čijim povezivanjem postajemo cjeloviti i usklađeni – duhovno, mentalno, emocionalno i tjelesno. Kako koristiti sustav čakri kao oruđe za dijagnosticiranje i iscjeljivanje i bolje razumijevanje svega što nam se događa u životu – na razini tijela, psihe, emocija i duhovnosti – saznat ćeš na ovoj Planetopijinoj srijedi! 

Promjene počinju iznutra

Naša gošća, terapeutkinja Petra Brzović, govorit će o svakoj pojedinoj čakri i njezinoj povezanosti sa svime što nam se događa u životu. Svaka neravnoteža u našem fizičkom tijelu povezana je s okolnostima u kojima živimo, vezama, poslom, obitelji te našim mislima, emocijama i uvjerenjima. 

Razumijevanje i rad na čakrama donosi promjene koje ćeš najprije osjetiti u nutrini svoga bića, a one će se potom manifestirati na svim životnim poljima! Pridruži nam se zato na novoj Planetopijinoj srijedi, 18.5. u 19 sati i saznaj više o ovoj temi i novoj Planetopijinoj knjizi Tijelo i um, Istok i Zapad!

Petra Brzović je učiteljica joge, aromaterapeutkinja, doula i terapeutkinja specijalizirana za žensko zdravlje po metodi Fertile Body, a bavi se i iscjeljivanjem trauma kroz hipnozu. Već dugi niz godina održava transformativne radionice Moć čakri kombinirajući znanje istočnjačke mudrosti i najnovije spoznaje funkcionalne i mind&body medicine. Kontinuirano se usavršava kroz radionice i programe kao što su programi Newtonovog instituta za hipnoterapiju, te radionice dr. Joea Dispenze.

Kolumne Petre Brzović možeš pročitati na Zdravoj Kravi.

Posjeti missZDRAVA.hr