5 najčitanijh članaka u 2016. godini na portalu Zdrava Krava

Redakcija Zdrave Krave
Prošle godine smo doživjeli puno novih i lijepih stvari, a jedna od njih je novi dizajn i pregledniji portal Zdrava Krava. Ovim putem zahvaljujemo svima vama, našim vjernim čitateljima, ali i dragim suradnicima na uspješnoj 2016. godini.
Vidi originalni članak

Hvala što ste nas čitali i klikali u prošloj godini, a u nastavku vam donosimo listu top 5 najčitanijih članaka na Zdravoj Kravi u 2016. Pratite nas i ove godine jer ćemo i dalje pripremati informativne te stručne članke kako bi vam pomogli da ostanete zdravi i sretni.

Što otkrivaju boja i miris iscjetka i koje su posljedice ako ih ignoriraš?

Prim. dr sc. Ulla Marton, dr.med. u ovom članku objašnjava što sve utječe na količinu i izgled vaginalnog iscjetka te upozorava na moguće posljedice zanemarivanja simptoma. Napominje kako dinamičke promjene unutar jednoga dana i/ili mjeseca obilježavaju naše psihofizičko stanje, naše osjete, raspoloženje, fizičku kondiciju, metaboličke procese unutar tijela, reguliraju našu pospanost, glad, snagu, osjet, miris, libido i plodnost.

Deset navika dosadnih osoba - jesi li ti među njima?

U članku smo izdvojili najznačajnije osobine koje će ti pomoći da izbjegneš dosadnjakoviće, ali i da ne postaneš jedna od njih. Ako već nisi, ovdje pročitaj koje su to osobine.

Evo što se događa tvome tijelu ako pojedeš tri banane dnevno...

Banane se često spominju kao namirnica u receptima za domaće sladolede, smoothije i druge zdrave poslastice, a mnogima su najdraže voće. Uz to, zbog svoje hranjivosti banana može biti odličan međuobrok koji će te duže zadržati sitom. Jedući svaki dan po tri banane u svoj organizam unosiš oko 1500 mg kalija, no osim toga banane osiguravaju niz zdravstvenih prednosti.

Koja je omiljena seks poza muškarcima i ženama? Odgovor bi te mogao iznenaditi

Riječ je o članku koji dosnosi rezultate istraživanja provedenog na 2000 ispitanika, oba spola i različitih seksualnih orijentacija. Definicija seksa je jednostavna, ali sam čin je malo kompliciraniji, prije svega zbog toga što postoji toliko puno poza. No, postoji li poza koju većina ljudi preferira? 

"Od kad ne radim ove tri greške prilikom doručka konačno mršavim"

Budući da nutricionisti neprekidno ponavljaju kako doručak ubrzava metabolizam, ovoj maldoj ženi, koja je odlučila podijeliti svoje iskustvo s mršavljenjem, nije bilo jasno zašto nikako ne gubi na težini iako jede cjelovite žitarice svako jutro. 

Posjeti missZDRAVA.hr