Šampinjoni sa špinatom

Isprobaj ovaj ukusan povrtni recept koji se jednostavno priprema od šampinjona i špinata. Količina sastojaka koji idu u recept dovoljna je za četiri porcije, a priprema se samo 30 minuta. Ovo ukusno jelo možeš poslužiti kao toplo predjelo ili dodatak glavnom jelu
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 400 g šampinjona
  • 1 kilograma špinata
  • svježe naribani parmezan
  • sol, papar, maslinovo ulje

Priprema:

  1. Špinat operi, očisti i dobro ocijedi.
  2. Gljive očisti od zemlje pomoću četkice i nasijeci ih na četvrtine.
  3. U dubljoj tavi na maslinovu ulju preprži gljive oko 3 do 4 minute. Izvadi ih sa strane. Na istom ulju (po potrebi dodaj još ulja) poprži listove špinata dok ne uvenu, vrati gljive u tavu, posoli, popapri i dobro promiješaj.
  4. Serviraj na tanjur, posipaj svježe mljevenim parmezanom i posluži toplo.

Više recepata pronađi na Gastro.hr.

Posjeti missZDRAVA.hr