Pečene paprike nadjevene tunjevinom

Paprike stavi u lim za pečenje i peci na 220 stupnjeva Celzijevih dok ne potamne. Prebaci ih u zdjelu i pokrij kuhinjskom krpom. Tunjevinu ocijedi od viška ulja te je pomiješaj s majonezom , kiselim vrhnjem i mliječnim namazom. U smjesu dodaj pastu od zelenih maslina te sve začini limunovim sokom, sjeckanim peršinovim listom , solju i paprom. Pečene paprike oljušti, očisti od sjemenki i peteljki pa ih napuni pripremljenim nadjevom.
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 6 mesnatih babura
  • 2 manje konzerve tunjevine
  • 150 g majoneze
  • 2 dl kiselog vrhnja
  • 3-4 žlice mliječnog sirnog namaza
  • 2 žličice paste od maslina
  • sok 1/2 limuna
  • peršin
  • sol
  • papar

Isprobaj fine paprike punjene kvinojom i tofuom Paprike punjene kvinojom i tofuom

Posjeti missZDRAVA.hr