Intolerancija na hranu-saveznik debljine

Kako bi Krono nutritivni način prehrane po metodi dr. Gifing dao najbolje rezultate, potrebno je obaviti testiranje intolerancije na hranu. To podrazumijeva precizno ispitivanje osjetljivosti organizma prema namirnicama, s idejom da odredimo koja se namirnica može iskoristiti za stvaranje energije na staničnoj razini bez štetnih ostataka, a koje namirnice treba izbjegavati
Vidi originalni članak

Organizam započinje redukciju

U praksi suvremene Anti Aging medicine (po novoj nomenklaturi – New Age medicine), najčešće se primjenjuje neki od biorezonantnih testova određivanja netolerancije na hranu, a ne testiranje iz krvi, po krvnim grupama, jer se zahtijeva daleko individualniji pristup. Najpoznatiji i veoma tražen je MORA biorezonantni test, a mi ga u Anti Age Centru Zagreb obavljamo na aparatu MORA Super. Način djelovanja ovog aparata je osmišljen i dizajniran najpouzdanijem svjetskom proizvođaču Pacemakera, lidera u proučavanju biopotencijala organizma.

Nije dovoljno biti umjeren i jesti pomalo od svega i vjerovati da ćemo biti vitalni, zdravi i dugovječni. Naprotiv, dokazano je da možemo jesti i veće količine određene hrane, ali samo u vrijeme kad naš organizam tu hranu lako probavlja i bogato koristi. Nakon nekog vremena, sam organizam započinje redukciju, tako da u programu Krono prehrane po metodi dr Gifing ne postoji takozvano prejedanje. Uvijek ćemo pojesti onoliko hrane koliko nam treba u tom određenom dobu dana.

Ne treba se bojati količine hrane koju jedemo, ako je jedemo u pravo vrijeme i u pravilnoj kombinaciji! Krono prehrana dr. Gifing upućuje na prvi korak prema cilju pravilne primjene krono nutritivnog načela - smirivanje aktivnosti gušterače, kako bi se inzulinska aktivnost normalizirala pa je preporuka najmanje dva do četiri tjedna (a poželjno je i dulje) iz prehrane isključiti sve vrste šećera (kolači, keks, čokolade, voće i dr).

Bez gladovanja do idealne težine

Zbog toga što mlijeko u želucu pravi kvržice, zvane kazeinati, koje sprječavaju resorpciju mnogih minerala, mlijeko se svakako isključuje iz prehrane za sva vremena, ali i ostali mliječni proizvodi na samom početku programa, osobito tekući jogurt, tvrdi sirevi, kao i sve vrste oštrih alkoholnih pića.

Anti age Centar Zagreb, kroz Krono prehranu po metodi dr. Gifing, uči kako jednostavno i bez gladovanja postići idealno zdravlje i težinu.

Anti Age Centar Zagreb
Petrova 60
Tel: 01 2314 118
Mob: 098 356 049, 091 1980 000
www.antiagecentar.com
info@antiagecentar.com

Posjeti missZDRAVA.hr