Gullón Digestive - tradicionalni keks sa stoljetnom tradicijom

Gullón Digestive keksi
Vidi originalni članak

Gullón Digestive keksi sinonim su za kvalitetu i nude apsolutni užitak svima koji uživaju u ovom tradicionalnom keksu. Stoljetna tradicija proizvodnje i sjajna receptura svrstava Gullón među vodeće proizvođače najfinijih digestiva, ali i raznih vrsta keksi, na svijetu. U liniji Digestive, od sada dostupnoj i u hrvatskim trgovinama, dostupni su – Classic, Choco, Gluten Free i Sugar Free digestive keksi, kako bi u njima uživali i oni koji paze na svoju prehranu. 

Popularni keksi, prepoznati diljem svijeta po svojoj izvanrednoj kvaliteti, okusu i tradiciji – Gullón, od sada su dostupni u hrvatskim trgovinama. Više od stoljeća pitoreskni španjolski gradić Aguilar de Campoo miriše po najfinijim čajnim pecivima, digestive keksima, vaflima za napolitanke i drugim slasticama kojima je teško odoljeti, a koji se dostavljaju u više od pedeset zemalja svijeta. Taman za blagdane,  Gullón je u hrvatske trgovine poslao ukusne, nutritivno uravnotežene i prhke kekse iz Digestive linije kako bi uživali u pripremi slastica ili grickanju keksi uz tople napitke. Gullón Digestive keksi dolaze u tri oblika – Classic i Classic Choko te Gluten Free i Sugar Free, a prava su poslastica jer su napravljeni od cjelovitog pšeničnog brašna, bogati su vlaknima i sadrže visokokvalitetno suncokretovo ulje, stoga su bogati i oleinskom kiselinom. Jednostavno, Gullón Digestive keksi su poslastica u kojoj se uživa bez grižnje savjesti.

DIGESTIVE CLASSIC 

U prhkim i ukusnim Gullón Digestive Classic keksima uživat će cijela obitelj. Sastoje se od cjelovitog pšeničnog brašna i suncokretovog ulja s visokim udjelom oleinske kiseline. Idealni su za zasladiti se uz šalicu kave ili čaja ili kao nezaobilazan sastojak za pripremu slastica, poput tradicionalnog Cheesecakea.

DIGESTIVE CHOCO

Digestive Choco keksi od cjelovitog pšeničnog brašna preliveni su mliječnom čokoladom pa su visoko na popisu omiljenih, zdravih slastica za djecu i sportaše. Digestive keksi s mliječnom čokoladom osiguravaju obilje dijetalnih vlakana u svakodnevnoj prehrani.

DIGESTIVE GLUTEN FREE

Mirisni, hrskavi i savršeno ukusni keksi bez glutena, napravljeni su od kukuruza. Ne sadrže mlijeko i mliječne proteine, jaja i orašaste plodove, preporučuju se i vegetarijancima te im je teško odoljeti nakon prvog zalogaja. Bogati su oleinskom kiselinom jer se i u njihovoj pripremi koristi visokokvalitetno suncokretovo ulje. Zavodljivo se tope u ustima, ali i izvrsno pristaju u razne slastice. 

DIGESTIVE SUGAR FREE

Savršeno ukusni Digestive Sugar Free keksi bogati kvalitetnim sastojcima, poput vlakana i oleinske kiseline, pružit će beskompromisno slatke trenutke u kojima ćete uživati svim osjetilima. Ne sadrže dodani šećer niti fruktozno-glukozne sirupe.
Prhke i neodoljive Gullón Digestive kekse možete pronaći u Konzumu, Bipi, Plodinama, Sparu, Kauflandu, Tommy prodavaonicama, Bela drogerijama i Crodux pumpama.

Posjeti missZDRAVA.hr