Dođi na tečaj ayurvedskog kuhanja i otkrij tajnu pripreme zdrave hrane!
Učiteljica ayurvedskog kuhanja iz Indije Kaushani Desai po drugi put dolazi u Hrvatsku i održat će od 20. do 25 rujna tečaj ayurvedskog kuhanja u SATTVA – centru zdravlja i sreće u Beretincu kraj Varaždina.
Većina zdravstvenih problema je uzrokovana nepravilnom prehranom pa ih možemo izbjeći vodeći se osnovnim principima ayurvede i pazeći što unosimo u naš organizam. Osim toga, ayurveda dijeli hranu na tri kategorije – satvičnu, rađastičnu i tamastičnu koje onda imaju različite utjecaje na tijelo i na um, opuštaju nas, čine nas napetima ili tromima.
Pročitaj više o ayurvedskim rješenima za autoimune bolesti.
Sadržaj tečaja
- Znanje o ayurvedi
- Kako se pomoću hrane nositi sa zdravstvenim tegobama
- Demonstracija pravilnih tehnika pripreme hrane
- Prehrambeni plan prema tjelesnoj konstituciji (vata, pitta, kapha)
- Zamjene za rafinirane prehrambene proizvode
- Kućni pripravci i lijekovi
- E-knjižica recepata i potvrda o sudjelovanju na tečaju
Ayurvedska liječnica otkriva kombinaciju za gubljenje kilograma
Dobrobiti ayurvedske kuhinje
- Bolja kontrola raspoloženja
- Oslobođenje od depresije i tjeskobe
- Povišene razine energije
- Osjećaj ugode u vlastitoj koži
- Općeniti osjećaj da ste dobro
- Trajni osjećaj mira i opuštenosti
- Zdravlje organizma
Više o učiteljici, terminima i cijeni tečaja saznaj na Facebook stranici događaja!