Brzo, fino i ljetno: Bruschette s bosiljkom, češnjakom i rajčicom

Guliver/Shutterstock
Bruschette su poznato tradicionalno talijansko jelo koje iziskuje vrlo malo vremena i truda, a bezbroj njihovih kombinacija uvijek daje ukusan obrok.
Vidi originalni članak

Potrebni sastojci:

  • francuski kruh
  • 2 češnja češnjaka
  • 400 g rajčica
  • žlica sitno natrganog bosiljka
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Humus od boba i jogurta, odličan uz grisine i domaće pogačice

Način pripreme: Nareži kruh na debele kriške i zapeci ih s obje strane da budu hrskave i zlatne. Jednu stranu svake kriške natrljaj maslinovim uljem. U zdjeli pomiješaj sitno narezanu rajčicu, sjeckani češnjak i natrgani bosiljak te malo soli. Smjesu stavi na prepečeni kruh i pospi crnim paprom.

Simptomi koji pokazuju da jetra ne radi ispravno!

 

Posjeti missZDRAVA.hr