Uz Orbitrek izgubi višak kilograma

Eliptični trenažer, odnosno popularni Orbitrek, jedna je od najboljih sprava za vježbanje i gubitak kilograma jer aktivira cijelo tvoje tijelo. Idealna sprava koja simulira prirodno kretanje tijela i ne opterećuje tvoje zglobove, leđa i koljena svakako je eliptični trenažer
Vidi originalni članak

Za sagorijevanje kalorija i topljenje masnih naslaga

Svaki model ima udobne i zaobljene ručke koje oponašaju prirodan položaj tijela i ne postoje šanse za ozljede, a opterećenje kralježnice je minimalno. Vježbanjem na eliptičnom trenažeru aktivirano je cijelo tvoje cijelo, a istovremeno radiš na zatezanju i jačanju svih mišićnih skupina uz sagorijevanje kalorija i topljenje masnih naslaga. Zbog višestrukih pogodnosti ovo je jedna od najboljih sprava za vježbanje s kojom ćeš uštedjeti vrijeme i novac koje bi provela u teretani.

Kako je fokus eliptičnog trenažera na aerobnim vježbama, na ovaj način poboljšavaš funkciju kardiovaskularnog i respiratornog sustava, postižeš bolju tjelesnu kondiciju, oblikuješ tijelo, ubrzavaš metabolizam i u konačnici – trošiš više kalorija i mršaviš. Ostale prednosti vježbanja na ovom tipu sprave su postizanje fleksibilnosti tijela, ubrzavanje cirkulacije i jačanje krvožilnog sustava.

Za sve dobne skupine

Eliptične trenažere mogu koristiti sve dobne skupine jer ga ovisno o dobi i fizičkoj formi možeš podešavati i tako manipulirati tempom treninga. Osoba težine 80 kilograma umjerenim treningom u trajanju od 45 minuta sagori oko 350 kalorija. Kretanja na ovoj spravi vrlo su slične onima u cross country skijanju, stoga je idealno za pripremu za snijeg ako si ostatak godine zanemarivala svoje tijelo. Uz eliptični trenažer svoje ćeš tijelo dovesti u formu bez riskiranja ozljeda, a ovo je svakako jeftiniji oblik fizičke pripreme.

Na Mondu izaberi Xplorer eliptični trenažer po cijeni već od 3.699,99 kuna i započni svoj trening već danas.

Kako bi postigla vrhunske rezultate, na Mondu naruči dodatke prehrani prije treninga, za vrijeme njegova trajanja i nakon njega.

Posjeti missZDRAVA.hr