Satovi plesa uz koje pobuđuješ ženstvenost, mršaviš i uživaš

Privatni album
Ako si iz Zagreba ne propusti priliku i dođi na besplatne ogledne satove 29. rujna u 10 sati ujutru i 17 sati popdne u Indijski kulturni centar u Ilicu 43 koje vodi iskusna učiteljica plesa Ana Apsardha. Odaberi jutarnji ples namijenjen prvenstveno za oblikovanje figure i buđenje ženstvenosti ili popodnevni na kojem ćeš ući u čarobni svijet Indijskog plesa.
Vidi originalni članak

"Još je samo par dana do besplatnih otvorenih satova; odluči i dođi u petak u 10 sati na Morning dance, gdje ćemo plesom oblikovati figuru, uspješno i lako skinuti višak kilograma te probuditi istinsku ženu u sebi. U 17 sati počinje dugo očekivana početna grupa sjajnog Indijskog plesa, gdje učimo klasične plesove, bollywood i folklor intrigantne Indije", poziva sve zainteresirane i željne novih iskustava Ana Jug i objašnnjava:

Gipsy spada u trbušni ples i izvrstan je za tijelo, osobito mišiće trupa Gipsy ples za zdjelicu, trbuh i leđa

"Na tečaju se uče osnove klasičnog kathaka, zabavnog bolivuda te presjek folklornih plesova Indije kao što su bhangra, kalbalija, itd. Tečaj u potpunosti pokriva potrebu za fizičkom vježbom, ali i za otkrivanjem nekih drugih sfera plesne umjetnosti kao što su emocionalna, mimička i simbolička težnja. Otkrij svijet novih pokreta te doživi vlastiti svijet drugačije."

  • Indijski ples petkom od 17 do 18.30 h, mjesečna članarina 240kn
  • Ogledni sat 29. 9. u 17 h
  • Početak tečaja 6. 10. u 17 h

Početni tečaj jutarnjeg plesa - Good Morning Dance -  Osmišljen i temeljen na Aninu dugogodišnjem učenju i podučavanju plesa u kojemu se kroz zagrijavanje, učenje postave tijela, pokreta, sekvenci i koreografija uobličuju različiti stilovi poput suvremenog i orijentalnog plesa u terapijsko buđenje tijela, duha, ženstvenosti i uma.

U svakom stilu zastupljeni su pokreti ruku, lica kroz geste i okreti Orijentalni ples pomiče granice svijesti

  • Good Morning Dance ponedeljkom i srijedom od 10 do 11 h, mjesečna članarina 260 kn
  • Ogledni sat 29. 9. u 10 h,
  • Početak tečaja 2. 10. u 10 h.

Ana profesionalno radi kao samostalni umjetnik te vodi školu orijentalnih plesova gdje uči i razvija plesni stil kao kombinaciju svog naučenog plesnog znanja; indijski neokathak i klasični, bollywood stil, trbušni turski i arapski, romski, flamenco arabe. Zajedno sa svojim ansamblom plesačica čini orijentalnu plesnu grupu Apsaradhe. Doznaj više o Ani i njezinu plesnom umjeću.

Posjeti missZDRAVA.hr