Program 'Skidaj kile' osvojila je...

U nagradnoj igri koja je počela u četvrtak, 30. rujna i trajala do 06. listopada u 10:00 sati jedna registrirana korisnica osvojila je sudjelovanje u programu 'Skidaj kile'
Vidi originalni članak

Nagradno pitanje bilo je 'koliko ukupno treninga i tretmana sadrži petotjedni program mršavljenja Skidaj kile', a točan odgovor je 55.

Sretna dobitnica je Zdenka Kovač Vuković. Dobitnica će biti obaviještena putem e-maila o načinu preuzimanja nagrade. Za sudjelovanje u nagradnim igrama trebaš biti registrirani član portala www.zdravakrava.24sata.hr, pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Program 'Skidaj kile'

Program zdravog mršavljenja 'Skidaj kile' koji se održava u Shopping centru Prečko, nudi osobne treninge, kozmetičke tretmane, predavanja i svakodnevnu potporu sve na jednom mjestu.

Stručni tim koji čini liječnik, nutricionist, psiholog i trener vodit će te pet tjedana kroz program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja, te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.

Više info: www.skidajkile.hr

Posjeti missZDRAVA.hr