Preuzmi besplatan program vježbanja!

Klub Mršavimo zajedno donosi ti učinkovite vježbe za proljetno buđenje tijela i učvršćivanje mišića. Slijedi upute i preuzmi svoj besplatan program treninga, a za dodatnu inspiraciju pri vježbanju, postani član kluba 'Mršavimo zajedno'
Vidi originalni članak

Ako si i ti jedna od onih osoba koje se tijekom zime udebljaju i rjeđe vježbaju, proljeće je pravo vrijeme za promjenu životnih navika! Uz priručnik "Moj trening za oblikovanje tijela", koji je za tebe pripremio klub Mršavimo zajedno, i ti možeš učvrstiti tijelo, riješiti se viška kilograma i popraviti svoje zdravstveno stanje. Plan vježbanja koji ti predlažemo te stručne preporuke trenera poslužit će ti kao odskočna daska za početak zdravijeg i aktivnijeg života!

Vježbaj bez rekvizita u domu

Priručnik "Moj trening za oblikovanje tijela" se sastoji od niza vježbi, napravljenih ciljano u svrhu gubitka tjelesne mase, smanjenja masnih naslaga i oblikovanja tijela. Vježbe možeš izvoditi i u privatnosti vlastitog doma, a dodatan plus je taj što ti za njihovo izvođenje nisu potrebni nikakvi rekviziti. Sam trening osmislili su stručnjaci kluba Mršavimo zajedno, web servisa za zdravo i prirodno mršavljenje, na kojem ćeš, osim ovoga, pronaći i treninge za napredne vježbače, kao i učinkovite programe video treninga.

Preuzmi i ti svoj trening za oblikovanje tijela! Klikni na gumb "Preuzmi" i u gornjem desnom kutu otvorenog dokumenta klikom na download pohrani knjižicu na svoje računalo.

Osim učinkovitih vježbi, učlanjenjem u klub Mršavimo zajedno za cijenu već od 89 kuna dobivaš pristup personaliziranim jelovnicima, a nutricionisti, treneri i psiholog rješavaju sve tvoje nedoumice i podržavaju te na tvom putu do idealne težine. Klikni i učlani se u klub Mršavimo zajedno već danas! Riješi se viška kilograma na prirodan i učinkovit način te ovog proljeća kreni putem zdravlja i vitalnosti!

Ako te zanimaju iskustva jednog od članova Kluba stisni ovdje i pročitaj kako je Edon uspio uz pomoć stručnih savjeta i programa kluba Mršavimo zajedno skinuti 31 kilogram u samo 6 mjeseci!

Posjeti missZDRAVA.hr