Ostani doma i otpleši svoje treninge Chairdance i Feminine flow

Guliver/Shutterstock
Angels Body and Emotions studio poziva te da pratiš njihove besplatne video treninge i barem na pola sata iskopčaš iz uma, spustiš se u tijelo i uživaš u svojoj ženskoj energiji.
Vidi originalni članak

Angelsice video trening izbacuju na svom Youtube kanalu i to utorkom i petkom: 

  • Utorkom je na rasporedu Chairdance, plesni trening koji će te razgibati i rasplesati, a za koji ti je dovoljna samo stolica i dobra muzika.
  • Petkom je pak na rasporedu Feminine flow – workout koji kombinira kružne plesne vježbe i yogu, fokusirajući se na izvođenje vježbi polako, uz muziku, i bez ogledala.

Oba treninga razvijaju fleksibilnost, mobilnost i ono najvažnije – stvaraju dobar osjećaj uz dopuštanje protoka emocija.

Link na playlistu s treninzima možeš pronaći OVDJE.

 

Više o Feminine Workoutu

Feminine je savršeni spoj tehnika disanja, meditacije, asana i plesnih senzualnih pokreta. Omogućuje ženi prisutnost u sadašnjem trenutku, duhovno buđenje kroz tijelo, svjesnost o tijelu te upoznavanje s vlastitom ranjivošću, senzualnošću, seksualnosti i ženstvenosti. 

Je li to fitness? I da i ne. Fitness industrija danas je usmjerena na gubitak kilograma, izgrađivanje opakih fitness tijela i općenito je najčešće više usmjerena na mušku energiju, linearno kretanje i “pumpanje”. Feminine workout usmjeren je na uživanje u samom pokretu, plesu i poštivanju ženskog bića. Program je usmjeren na to kako se žena OSJEĆA, a ne kako IZGLEDA. 

Više o Chairdanceu

Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksepila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima

Online Chairdance je za tebe ako:

  • se želiš baviti fizičkom aktivnošću, a klasični treninzi snage te ne motiviraju
  • voliš plesati, ali nisi još pronašla „svoju“ vrstu plesa
  • misliš da ne znaš plesati
  • ti treba odmak od svakodnevice i meditacija pokretom koja će te osloboditi stresa
  •  jednostavno želiš probati nešto novo
  • želiš osjetiti slobodu duha i tijela, osvijestiti i ojačati ženstvenost, senzualnost ili seksepil
  • želiš razbuditi svoje emocije i osjetiti pravu suštinu ženske snage.

Treninzi su za sad dostupni svim ženama besplatno. Pretplatite se na kanal kako bi vam stizale obavijesti o novim treninzima. 

Posjeti missZDRAVA.hr