Udomi svog novog kućnog ljubimca preko ove aplikacije!

PR
Danas se i nove ljubavi pronalaze preko aplikacija, pa zašto ne bi i ti svoju novu pseću ili mačju ljubav odabrala na taj način? Udomi.net je besplatno oglasnik za životinje, pokrenut za oglašavanje i pronalaženje ljubimaca, o kojima sve možete saznati u zanimljivim opisima.
Vidi originalni članak

Nova aplikacija za ljubitelje životinja

Od novog kućnog ljubimca ili ljubimice sada te dijeli samo jedan klik. Prvi ovakav oglasnik specijaliziran samo za životinje nastao je zahvaljujući dvije volonterke koje su skupa sa svojom macom s posebnim potrebama pokrenule besplatni Udomi.net

Kroz dugogodišnje iskustvo volontiranja shvatile su da nema slične platforme na hrvatskom webu, pa su se same okušale u ovom zanimljivom pothvatu.

vlasnici pasa hodaju vise Vlasnici pasa hodaju 2760 koraka više svakog dana!

Jednim klikom do novog psa ili mace

Na Udomi.net i samo možete oglašavati svoje peseke i mace za udomljavanje ili možete pronaći savršenog kandidata kojeg ćete smjestiti u toplinu svog doma. 

Nadasve simpatični, profili pasa i mačaka nose svoje ime i kratki opis kako bi se budući vlasnik mogao pobliže upoznati sa ovim krznenim slatkišima. 

Zato, ako želiš smjestiti svoje psiće ili mačiće u dobre ruke ili i sam postati vlasnik jednoga od njih, posjeti Udomi.net i prepusti se pričama koje su ti pripremili. 

sova grli covjeka Sovi je toliko nedostajao čovjek koji ju je spasio da ga ne prestaje grliti

Posjeti missZDRAVA.hr