Ovako izgleda sreća psa spašenog s lanca iz kuće okovane snijegom

Facebook/Molunat
Kada je psa Rosca njegova obitelj ostavila zavezanog u napuštenoj kući, on je učinio sve kako bi preživio. Ostavili su ga da leži na slami kako bi mu bilo toplo , vode i nešto hrane.
Vidi originalni članak

Ali kako je prošli tjedan u južnom Illinoisu počeo obilno padati snijeg, sve su prilike upućivale na to da će Rosco završiti tragično. Srećom zabrinuti građanin koji je čuo pseće cviljenje nazvao je sklonište Effingham County Animal Control and Shelter kako bi ih izvijestio o situaciji s Roscom.

Policajke su preuzele slučaj i znale su da moraju djelovati brzo ako žele spasiti psa jer je postalo vrlo hladno i snijeg je sve jače padao. Kad su ga našle sav je drhtao budući da je imao manje od deset kilograma.

Zamotale su Rosca u deku i prenijele ga u auto. Kada se našao na toplom prvi put nakon nekoliko tjedana Rosco nije mogao obuzdati svoju sreću koju je izražavao cviljenjem.

Veterinarka odgovara Bolesti ušiju kod pasa i mačaka: Kako ih prepoznati i liječiti?

Upravo je u tom trenutku snimljena je fotografija oslobođenog i spašenog psića, a u potpisu fotografije objavljene na Facebooku piše: "Ovako izgleda pseća sreća malog psa spašenog od života u hladnoći i svezanog lancem."

Sada u skloništu, Rosco svaki dan provodi u sigurnom i toplom okroženju. "Sklonište je grijano, a Rosco ima i svoje deke. Kad netko od zaposlenika uđe u sklonište odmah skoči na njega i maše repom", rekli su voditelji skloništa.

Roscoe i dalje cvili od sreće, baš kao i na dan kada je spašen, pogotovo kada su njegovi spasitelji u blizini.

Uz dobre zakone i to je moguće Nizozemska postala prva zemlja bez uličnih pasa, kako su to uspjeli?
 

Posjeti missZDRAVA.hr