Osvoji zimski poklon paket Strath...

U novoj nagradnoj igri koja će trajati od četvrtka 27. siječnja do srijede 02. veljače troje najsretnijih registriranih korisnika će na dar od tvrtke Pretti dobiti zimski poklon paket Strath proizvoda: 1x sirup Strath, 1x tablete Strath, 1x plišani medvjedić Strath i 1x eko mini marmeladice
Vidi originalni članak

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Ako si registrirani korisnik Zdrave Krave, u četvrtak 27. siječnja od podne na dalje redovito provjeravaj svoj mail i čekaj nagradno pitanje, a ako ne dobiješ mail, provjeri svoj "spam" ili "junk" folder u aplikaciji koju koristiš za čitanje mailova, jer je moguće da mail greškom završi tamo.

Odgovore možeš slati do srijede 2. veljače u 10 sati ujutro, s tim da u nagradnoj igri možeš sudjelovati s neograničenim brojem poslanih e-mailova. Dobitnik se bira slučajnim odabirom putem računala, tako da - što više puta pošalješ odgovor - veće su ti šanse za dobitak!

Troje najsretnijih registriranih korisnika koji pošalju točan odgovor na nagradno pitanje zajedno sa svojim imenom, prezimenom, adresom, brojem telefona i korisničkim imenom od tvrtke Pretti dobit će zimski poklon paket Strath proizvoda.

Zapamti da u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo članovi portala www.zdravakrava.24sata.hr, koji su se registrirali prije početka nagradne igre pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Pravila nagradne igre pročitaj ovdje.

Posebnosti Strath proizvoda

Biljni sirup Strath koji tvrtka Pretti uvozi iz Švicarske je prirodni napitak na bazi biljnog kvasca koji ima dokazano pozitivno djelovanje na ljudski organizam, a mogu ga piti zdravi i bolesni, djeca, trudnice i starije osobe. Linija proizvoda Strath temelji se na otkriću dr. kem.Waltera Strathmeyera, prema kojoj posebne kombinacije biljaka i kvasca sadrže mnoge gradivne tvari koje čovjeku trebaju za snagu i zdravlje.

Posebnosti Strath proizvoda je da su 100 posto prirodni, ne sadrže kemijske ili sintetske dodatke, nemaju nuspojave, sadrže 61 vitalnu tvar: 11 vitamina, 19 minerala i elemenata u tragovima, 20 aminokiselina, 11 važnih gradivih elemenata i dokazano su učinkoviti prema brojnim istraživanjima.

Više info: www.pretti.hr

Posjeti missZDRAVA.hr