Mnogi se zaprepastili kad su doznali kako se beru borovnice, pogledaj video

shutterstock Naime, berba borovnica nije nimalo lagan posao. Da bi se napunila jedna posudica od 300 grama, potrebno je šest minuta
Jesi li se ikada zapitala kako izgleda berba borovnica? Nakon gledanja ovog videa mogla bi ostati poprilično šokirana.
Vidi originalni članak

Internetom se proširio originalan videozapis u kojem je prikazano kako se najlakše bere najomiljenije bobičasto voće, a to su, naravno, borovnice. Ljudi su, malo je reći, iznenađeni ovim nevjerojatnim otkrićem!

Naime, berba borovnica nije nimalo lagan posao. Da bi se napunila jedna posudica od 300 grama, potrebno je šest minuta. No, iskusniji ili bolje rečeno domišljatiji berači uspiju ju napuniti i u puno kraćem roku uz pomoć genijalnog izuma. S obzirom da ih je lako zgnječiti jer su male bobice, berba borovnica najbrže se obavlja pomoću sprave koja je nalik na vilicu. S njom se prolazi kroz grm borovnice i uhvati ih se odjednom jako puno te se prebacuju u posudu, zdrave i čitave.

Iskoristite sezonu 7 dobrobiti borovnica za zdravlje

Neobičan spoj Kolač od borovnica i tikvica koji moraš isprobati!

"Ne znam kako sam zamišljao berbu borovnica, ali ovako sigurno nisam", napisao je jedan korisnik društvenih mreža s kojim su se mnogi složili. "Nikada nisam ovo vidio", napisala je druga osoba, a sljedeća se nadovezala da je dobila neopisivu želju raditi na polju borovnica, prenosi UNILAD.

Bobičasto voće Zašto je bobičasto voće jedna od najzdravijih vrsta namirnica?

No, jedna osoba nije bila baš oduševljena metodom berbe borovnica ili radom na polju napisavši: "Bole me leđa samo od gledanja." Dok je jedan čovjek na Redditu podijelio svoje iskustvo: 'Ljetovao sam u Maineu radeći ovaj posao kako bih malo dodatno zaradio. Težak posao, ali mogao si pojesti borovnica koliko si htio i na kraju dana si lijepo pocrnio. Kad god biste naišli na pčelinje gnijezdo, jednostavno biste stavili ogromnu kantu preko gnijezda kako bi upozorili druge berače da se ne približavaju", prenosi 24sata.

Posjeti missZDRAVA.hr