Deda "Iggy Pop" traži malo ljubavi i sreće nakon 10 godina života na lancu

Udruga Indigo
Deda Iggy Pop došao je u Udrugu Indigo 1.4.2016. nakon što je živio u groznim uvjetima kakve niti jedan pas ne zaslužuje. 10 godina proveo je na kratkom lancu, bez trunke ljubavi i sreće.
Vidi originalni članak

Zdenka Kovačiček je postala Iggyjeva kuma

Nazvali smo ga Iggy Pop i krenuo je njegov novi život. Smješten je kod nas na privremeni teren i tamo je već više od godinu dana.  Za njega nitko ne pita jer se radi o starom psu, koji ima problema s križnim ligamentima i kralježnicom. Ono što se preko slike ne može vidjeti  jeda je Deda Iggy jedan divan i zaigran pas. U ovih godinu dana i par mjeseci što je kod nas mnogi su ga zamijetili. Gospođa Zdenka Kovačiček je postala njegova kuma, održala humanitarni koncert za našeg dedeka i posjećuje ga redovito. Deda Iggy je dobio na poklon 10 tretmana hidroterapije.

Psi Tvoj pas može procijeniti tvoje prijatelje i upozoriti na lošu namjeru!

Prvi put je bio na moru

Možete samo zamisliti kakav je šok bio psu s lanca kada se odjednom nađe u bazenu i mora plivati i ništa mu nije jasno i još dobije poslasticu na kraju. Ne, šalimo se, nije šok. Iggy je svaku promjenu prihvatio odlično, sve novo uči kao znatiželjan štenac. Dedek nam je i dalje u boxu, a od prije par dana je dobio i priliku od naših divnih volonterki da prvi puta ide na more na par dana. Nezamisliva sreća svima nama, a bome i dedeku.

Uživao je u dugim šetnjama uz more, šljapkao po vodi, spavao na krevetu - 5 dana je osjetio apsolutnu ljubav i sreću. Nažalost, naše volonterke imaju peseka i ne mogu udomiti Iggyja, ali smo dobili još jedan dokaz da se stariji pas može vrlo lako naučiti svemu lijepome i dobrome. Pružite šansu našem dedeku, Udomimo Iggy Popa!

Ukoliko nisi u mogućnosti udomiti ga, njemu i ostalim štićenicima Udruge Indigo možeš pomoći donacijama. Više informacija možeš dobiti od same Udruge putem njihova Facebooka, dok se uplate vrše na IBAN : HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka. Donacije se primaju i putem donacijskog halofona na broj 060980980.

Udruga Indigo Armani - njuška bez jedne šape, ali velikog srca

Posjeti missZDRAVA.hr