bio&bio radionice za Dane kruha
Tijekom trajanja radionica iskoristi popust od 10 posto na kuharicu "Kruh i peciva". Uživaj u mirisima i okusima finog&zdravog kruha. Vidimo se u bio&bio
Fini kruščić s bundevom
Fini slatkasti okus ovog recepta razveselit će sve ljubitelje bundeve. Ovi se kruščići idealno slažu sa svim jesensko zimskim jelima "na žlicu" ili uz fine namaze poput hummusa ili biljnih pašteta. S kombinacijama brašna poput npr. lanenog možeš se poigrati i otkriti omiljenu kombinaciju.
Priprema: pomiješaj brašno, kvasac i sol. Umiješaj pire od bundeve i izmrvljeni tofu i zamijesi. Ako je potrebno dodaj sojino mlijeko ili vrhnje (ovisno o gustoći pirea). Tijesto treba biti mekano, ali kompaktno. Tijesto ostavi da se diže dva sata. Oblikuj ga u okrugla peciva (9 do 10 komada) i ostavi ih da se dižu još 30 minuta. Peci ih 20 minuta u unaprijed zagrijanoj pećnici na 200°C. U slast!