Avokado apartman: Booking ti nudi noćenje u omiljenom voću!

Booking.com
Ako ti je avokado prirastao srcu, pripremi se za nešto posebno - prvi put možeš boraviti u njemu. Booking.com je kreirao prvi objekt u obliku avokada, a posjetitelji širom svijeta moći će rezervirati jedno od dva dostupna noćenja, pri čemu će prednost imati oni najbrži.
Vidi originalni članak

Avo-Condo, kako su ga simbolično nazvali, bit će dostupan za dva noćenja od 31. srpnja kad je Svjetski dan avokada do 1. kolovoza. U ponedjeljak, 29. srpnja u 9:00 sati, posjetitelji širom svijeta moći će rezervirati jedno od dva dostupna noćenja, pri čemu će prednost imati oni najbrži.

Avo-Condo je nakratko smješten u Sydneyju, na pristaništu Campbell’s Cove Lookout u luci Circular Quay i predstavlja potpuno opremljen apartman koji izvana nalikuje prepolovljenom avokadu, a iznutra je uređen namještajem inspiriranim avokadom.

Sretni putnici na dvije će noći imati priliku živjeti san svakog milenijalca i doživjeti nezaboravno i jedinstveno iskustvo noćenja u ogromnom avokadu s pogledom na čuveni sidnejski lučki most i sidnejsku operu! Goste tijekom boravka također očekuje niz iznenađenja inspiriranih avokadom. Cijena noćenja je 100 australijskih dolara. 

kalroije u avokadu Avokado: Koliko kalorija ima zapravo i kako ga treba jesti?

Ovo se potpuno jedinstveno iskustvo može rezervirati isključivo na Booking.com-u putem sljedećeg linka: http://www.booking.com/hotel/au/avocondo.html

“U Booking.com-u smo ponosni što svojim gostima možemo ponuditi jedinstvene i nezaboravne smještajne objekte širom svijeta”, rekao je Luke Wilson, Area Manager u Booking.com-u u Australiji. “Inspiriran globalnom opsesijom svime što je povezano s avokadom, Avo-Condo predstavlja zabavno i jedinstveno australsko iskustvo. Uz više od 6 milijuna vikendica, apartmana i drugih jedinstvenih smještajnih objekata, na Booking.com-u svatko može pronaći nešto za sebe!”

avokado Novi trend u vezama: Avokado umjesto kutijice za zaručnički prsten

Posjeti missZDRAVA.hr