Organica Açaí - za liniju iz snova

Bez obzira koja je tvoja inspiracija – uske traperice, sjajna kosa i nokti, snažan imunitet ili neograničena doza energije – Organica Açaí je prava strategija za postizanje svakog cilja koji vodi uravnoteženosti tvog organizma i podizanju kvalitete načina života
Vidi originalni članak

Obogaćena zdravim plodovima palme açaí i moćnom formulom blagotvornog ekstrakta zelenog čaja, algi, kofeina, jabučnog octa i grejpa, Organica Açaí djeluje isključivo na biljnoj i ekološkoj bazi dajući ti priliku da u punom sjaju dočekaš tople, sunčane dane i energično pristupiš brojnim pripremama za ljetne aktivnosti.

Zahvaljujući plodovima palme açaí koje okusom posjećaju na kombinaciju crnog vina i čokolade, dvije kapsule dnevno osiguravaju bogat izvor antioksidansa kojima se pripisuje pozitivan učinak na neutralizaciju štetnih, slobodnih radikala i prirodno reguliranje težine.

Bobice açaí usporavaju procese starenja

Znatno veće koncentracije antioksidansa u odnosu na ostale vrste voća te visoka koncentracija minerala, vitamina i nezasićenih masnih kiselina svrstavaju bobice açaí u skupinu ''supervoća'', odnosno skupinu prirodne funkcionalne hrane koja pozitivno utječe na zdravlje. Smatra se da bobice açaí imaju i veliku vrijednost u prevenciji bolesti, da usporavaju procese starenja i pospješuju metabolizam.

Uz tako specifičan nutritivni sastav kapsula Organica Açaí mladenačka poletnost i uravnotežen način života ponovo su dostižni i jednostavno se uklapaju u stresno životno okruženje današnjice. Stoga osvježi svoj imunitet i dostigni liniju iz snova sa zdravim proizvodom Organica Açaí i supermoćnim bobicama iz prašuma Amazonije.

Novi proizvod Organica Açaí može se nabaviti on-line kupovinom preko službene internetske stranice www.organica.hr po cijeni od 150 kuna + poštarina.

Više informacija na: www.organica.hr

Posjeti missZDRAVA.hr