'Nakon Života na vagi kile su mi se rapidno vratile, ali uspjela sam skinuti 64 kg sama'

Instagram/Denis Rajčić
Hana se dvije godine držala podalje od očiju javnosti, a sada je ispričala pojedinosti o svojoj bitci s kilogramima i svom velikom uspjehu.
Vidi originalni članak

Hana Sokač (21) iz Križevaca prije tri godine natjecala se u showu 'Život na vagi'. Prilikom ulaska u kuću je imala 138,8 kilograma, a kad je napuštala show imala je 21,1 kilogram manje.

"Nakon 'Života na vagi'  kilogrami su mi se rapidno vratili kao i većini ostalih kandidata, no o tome se 'ne priča' što zbog nesigurnosti, a što zbog vođenja lažnih života na Instagramu", napisala je Hana na Instagramu i objasnila da se dvije godine nije pojavljivala u javnosti niti objavljivala postove na društvenim mrežama. "U te dvije godine radila sam na poslovnom planu i na sebi", objasnila je.

"U godinu dana samostalno sam skinula 64 kilograma. Može se. Sve se može. Nisam tu da se uzdižem nego da i tebi pokažem da možeš. Možeš biti što god želiš, samo ustraj", uputila je motivacijsku poruku Hana.



Hana je napisala i da nije imala namjeru javno objavljivati uspjeh, ali ju je na to ponukala Josipa Lopac, također natjecateljica spomenutog showa koja joj rekla da njezin uspjeh može nekome pomoći. "Ako to bude i samo jedna osoba, za nju vrijedi pokazati najgoru verziju sebe u prošlosti i rezultate postignute danas", motivirala ju je Josipa.

 

Posjeti missZDRAVA.hr