"Svi u obitelji imamo problema s kilama"

Vlatka Župan nova je kandidatkinja u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Zbog prekomjerne težine ima problema s kralježnicom te nedostatkom odabira garderobe. Željela bi smršavjeti 20 kilograma. Vlatka i sestra Snježana prijavile su se kako bi jedna drugoj bile podrška i kako bi uspješnije ostvarile svoje ciljeve
Vidi originalni članak

To će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

Nedostatak izbora garderobe

Vlatka je domaćica i za sebe kaže da je vedra i vesela osoba. Ima brižnog supruga i tri sina kojima je kako kaže, mama, učiteljica i prijateljica. Hobiji su joj svakodnevni kućanski poslovi, igra s djecom i odlazak u prirodu. ''Problemi s kilogramima započeli su još u mladosti. Razlog prekomjerne težine je povećana želja za hranom, a jednu od uloga imaju i geni jer u obitelji imam još osoba koje imaju problema s težinom'', rekla nam je Vlatka.

Vlatka kaže kako se hrani relativno zdravo jer jako voli kuhati, a najdraža namirnica joj je čokolada. Najveći problem joj predstavljaju trbuh i noge. Zbog prekomjerne težine kaže kako ima problema s bolovima u kralježnici te nedostatkom odabira garderobe te se posebno veseli shoppingu nakon gubitka neželjenih kilograma.

"Želim smršavjeti 20 kilograma"

''Od ovog programa mršavljenja očekujem veliku promjenu u načinu prehrane te poboljšanje tjelesne aktivnosti. Želim promijeniti sadašnje loše navike i smršavjeti 20 kilograma. Želim se u svom tijelu osjećati ljepše i privlačnije. Treba mi stručna pomoć, netko tko će me usmjeriti prema drugom načinu prehrane i pokazati mi da je vježbanje zdravo. Cijela moja obitelj oduvijek mi je najveća podrška u svim odlukama, a potpora sestre uvijek je prisutna i jako mi je važna'', objasnila je Vlatka.

Cjelovit pristup

Nutricionistice iz Vitaminoteke Darija Vranešić Bender, Sandra Krstev Barać i Mirja Jošić Snježani će sastaviti individualne jelovnike za zdravo mršavljenje, koje će tijekom akcije još prema potrebama prilagođavati. Uz poseban režim prehrane, ključni dio programa mršavljenja je i redovito vježbanje u studiju Body&Mind. Kandidatkinje će tri puta tjedno vježbati pod stručnim okom osobnog trenera i redovito se sastajati sa psihologom Hrvojem Malekovićem. Sve aktivnosti tijekom akcije održavaju se u Zagrebu. Ako i ti želiš mršavjeti prema jelovnicima koje je sastavio tim Vitaminoteke, u Mršavimo zajedno klubu te čeka više od 60 kontinentalnih, mediteranskih i vegetarijanskih jelovnika, učlani se već danas

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

Klikni i pročitaj članak o Vlatkinoj sestri Snježani koja s njom mršavi.

Posjeti missZDRAVA.hr