Kako izgubiti 6 kg u mjesec dana?

Snježana Žalac kandidatkinja je u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut'. Na pola puta trajanja projekta Snježana je sa sestrom Vlatkom bila kod nutricionistice na vaganju i mjerenju. Obje su oduševili rezultati, a u članku pročitaj koliko kilograma i centimetara je izgubila Snježana te što kaže nutricionistica
Vidi originalni članak

Svoj cilj Snježana će ostvariti uz pomoć proizvoda SlimCut koji klinički dokazano smanjuje tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

Odlični rezultati

Snježana je oduševljena rezultatima te kaže kako su potpuno nadmašili njena očekivanja. Izgubila je 6,5 kilograma, 8 centimetara u struku i 3 centimetra u bokovima te kaže kako se stvarno nije nadala tako dobrim rezultatima u tako kratkom razdoblju. Kaže kako su joj već prijatelji i obitelj počeli komentirati izgled te priznaje da joj gode pozitivni komentari i daju joj vjetar u leđa za još bolje rezultate.

"Ova dijeta odlična je jer je bogata raznovrsnim namirnicama što je dobro zbog toga što mi se ne javlja prevelika želja za određenim namirnicama. Naravno da ima boljih i lošijih dana, ali sve se prebrodi kada su rezultati vidljivi. Na tijelu već vidim promijene zbog gubitka centimetara. Više mi nije teško saginjati se i nisam uspuhana kada se penjem stepenicama. Najviše me razveselilo što sam obukla hlače koje sam do sada samo gledala. Smanjio mi se jedan cijeli konfekcijski broj'', rekla nam je Snježana.

Komentar nutricionistice Sandre Krstev Barać, mag.nutr:

Snježana je nakon mjesec dana programa smršavjela 6,5 kilograma čime se i njen BMI smanjio s početnih 39,4 na 37,2. Obujam struka se smanjio za 8 cm, a obujam bokova za 3 cm. Snježana ističe kako joj program odgovara, na dijeti nije gladna, a treninzima se veseli. Pozitivno je što se smanjila želja za slatkim, a i kada se ona pojavi najčešće poseže za suhim voćem. Daljnjim praćenjem programa Snježana će postići još bolje rezultate.

Slimcut - pomoć kod mršavljenja

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svoje raspoloženje (energija, anti-stres).

Ako i ti želiš mršavjeti uz jelovnike uz koje nećeš gladovati već ćeš mršavjeti 1 kilogram tjedno, uključi se u Mršavimo zajedno klub!

Pogledaj Snježanin jelovnik za 3 dana.

Posjeti missZDRAVA.hr