Zaboravite burnout sindrom i iscrpljenost – tu su polivitaminske infuzije!

Promo
Nova usluga Poliklinika Wellife
Vidi originalni članak

Osjećate li se prezaposleno, prenapeto i izmoreno? Nova usluga Poliklinike Wellife – terapija polivitaminskim infuzijama – učinkovito će pridonijeti očuvanju vašeg zdravlja i povratku izgubljene energije. Polivitaminske infuzije posebno su namijenjene osobama koje su izložene stresu, ali se koriste i kod post COVID oporavka, za jačanje imuniteta, povećanja energije i poboljšanje sna.

Izvrstan su način za brz nadomjestak vitamina, minerala i aminokiselina koji pomažu u očuvanju organizma od preranog starenja te pozitivno utječu na metabolizam, organe i kožu, povećavaju kondiciju te jačaju imunološki sustav.

Možete birati između nekoliko infuzijskih terapija: Antistress&Post COVID, Detox&Glow, Energy Boost, Fat Burner i Imuno Booster. 

Polivitaminske infuzije samo su jedna od bogate ponude usluga Poliklinike Wellife. Poliklinika nudi preglede iz područja interne medicine, fizikalne medicine i rehabilitacije, fizikalne terapije za djecu i odrasle te UZV dijagnostike. Ova Boutique Poliklinika osnovana je u širem centru Zagreba zbog toga što zdravlje mora biti na prvome mjestu. Koristeći se suvremenom opremom, Poliklinika Wellife osigurava vrhunsku uslugu bez čekanja, u ugodnom i moderno uređenom prostoru.

Posjeti missZDRAVA.hr