Zabavom i panelom otvoren Festival zdravlja u Maksimiru

Emica Elvedij/PIXSELL Bojena Gregorić Vejzović, Anita Matić Delić, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander i Mirna Medaković Stepinac
U ugostiteljskom objektu Vidkovac na Maksimirskom perivoju održana je zabava povodom otvorenja trećeg Festivala zdravlja koji se održava od 20. do 22. svibnja na Maksimiru.
Vidi originalni članak

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog Festivala zdravlja, 21. i 22. svibnja održava se treće izdanje festivala pored maksimirskog Vidikovca. Kao uvertira u vikend prepun zdravlja i zabave, održan je party na prekrasnom Vidikovcu. Nakon godina u koijima nismo imali puno prilika za slavlje, zabava se pokazala kao pun pogodak.

Festival su uz koktele i cjelovečernje duženje podržale su i domaće zvijezde, među kojima su: Bojana i Enes Vejzović, Ana Begić Tahiri, Mirna Medaković i drugi.

Party je ujedno i najava za radionice, panele, preventivne preglede i diskusije koje će se održati ovaj vikend kod Vidikovca u Maksimiru. Posjetitelji će moći uživati i u ukusnim, ali zdravim zalogajima te zabavnoj tjelovježbi. Više o festivalu te raspored događanja provjeri na Facebook stranici, a kako je bilo na zabavi pogledaj u nastavku.

Posjeti missZDRAVA.hr