Vježbaj snagu svog uma

Početak nove školske godine je dobar povod da zajedno sa svojim djetetom isprobaš rad na mentalnim mapama - uspješnoj metodi koja skraćuje vrijeme pisanja domaće zadaće, a rad u školi čini zabavnijim
Vidi originalni članak

U nagradnoj igri koja je trajala od 1.09 do 8.09., troje najsretnijih registriranih korisnika osvojili su tri poklon paketa od po 2 knjige u izdanju Veblea, ''Vježbajte snagu svog uma' od dr.sc. Marije Pavkov' i ''Mentalne mape za klince'' od Tonya Buzana. Nagrađeni komentatori su: Josipa- K, imutak i gaga-007. Korisnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Mentalne mape za klince

Mentalne mape za klince je vježbenica u boji, s naglaskom na zabavi. Osim savjeta za poboljšavanje pamćenja i koncentracije, knjiga obiluje šalama, crtežima i pitalicama. Tony Buzan pokazuje kako se mentalne mape mogu koristiti za raznovrsne potrebe izvan učionice - od planiranja zabave do dizajniranja spavaće sobe iz snova. Stvaranje mentalnih mapa je prečica do uspjeha koja klince stavlja u korak (a katkad i kilometre!) naprijed. Pročitaj više o knjizi na: www.veble-knjizara.com

Vježbajte snagu svoga uma

Sadržaj knjige proizašao je i stvarao se kroz dosadašnju praksu, seminare i iskustva polaznika seminara o mentalnim mapama, s težnjom da što bolje posluži i bude upotrijebljen za daljnje korištenje. U njoj svatko može samostalno rješavati zadatke i vježbe, te sam organizirati svoj tempo i vrijeme rada, te na taj način kreirati svoj mali, individualni tečaj pamćenja i koncentracije, kreativnosti i zapažanja.

On će ti u isto vrijeme i pomoći, ne samo da ojačaš svoje pamćenje i koncentraciju, već i da razviješ svoju kreativnost, osjećaj za prostorne odnose, moć zapažanja i maštu. Zadatke za vježbanje pamćenja i brzog čitanja pripremila je dr.sc.Marija Pavkov, licencirana instruktorica Buzanovog instituta.

Pročitaj više o knjizi na: www.veble-knjizara.com

Posjeti missZDRAVA.hr