Uz ove i druge slavne osobe priznale da se ne tuširaju često

Instagram Ashton Kutcher i Mila Kunis samo su neki od slavnih osoba koje se ne tuširaju često
Mila Kunis i Ashton Kutcher pokrenuli su trend, ali nisu prvi koji su iznijeli svoju prljavu istinu.
Vidi originalni članak

Uvijek možemo računati na to da će slavne osobe izgledati dotjerano i uglađeno kad se pojave u javnosti, ali vjerovala ili ne, neke od njih imaju prilično neobičnu naviku - rijetko se tuširaju. Sve je počelo još prošle godine s Ashtonom Kutcherom i Milom Kunis koji su tijekom gostovanja u podcastu Armchair Expert otkrili da svoju sedmogodišnju kćer i petogodišnjeg sina kupaju tek kada vide prljavštinu na njima. Ashton je priznao da često samo ispere svoje pazuhe i međunožje, a Mila, koja je odrasla bez tople vode pa se rijetko tuširala, ne tjera njihovu djecu da se tuširaju svaki dan. Njihovi komentari izazvali su efekt valova drugih zvijezda koje su podijelile svoje navike tuširanja ili nedostatak istih.

I ostale zvijezde su priznale

Tijekom istog podcasta, glumac Dax Shepard je rekao da su on i njegova žena, Kristen Bell, redovito kupali svoje kćeri, ali da su prestali kad su djeca malo odrasla. Par je kasnije tijekom gostovanja u emisiji The View priznao kako često zaboravljaju uopće okupati svoju djecu. Kristen je rekla da je pojava ljudskog smrada način na koji priroda daje do znanja da je vrijeme za kupanje. Kasnije su branili svoje komentare u drugom intervjuu te su rekli da je suša u Kaliforniji, koja se dogodila 2021. dio razloga zašto se rijetko tuširaju. "Nemamo tonu vode, pa ću se istuširati zajedno sa svojim kćerima tako da svi iskoristimo istu vodu", rekla je Kristen. 

Glumac Jake Gyllenhaal također je raspravljao o svojim higijenskim navikama za Vanity Fair. Na pitanje o njegovoj rutini tuširanja, glumac je rekao da sve više i više smatra da je tuširanje manje potrebno. Misli da je preskakanje tuširanja zapravo korisno za održavanje zdravlja kože, a i da se ljudi i bez toga prirodno čiste. Ipak, Jake je dodao da ne voli loš zadah pa se brine o svojim zubima. 

Tijekom intervjua za Daily Pop, Coco Austin, supruga američkog repera Ice T-ja, također je rekla da se ne kupa svaki dan. Ode pod tuš kada se osjeća prljavo, bilo da je to svaki dan ili svaki treći dan. Ipak, ako primijeti da neugodno miriši, opere određene dijelove tijela, ali nikada cijelo tijelo. Dodala je i kako kosu pere svaka četiri dana. 

Još davne 2009. glumica i kolegica Brada Pitta, Eli Roth, podijelila je za People njegove tajne. Brad je Eli rekao da kada se uznoji, uzme samo dječju maramicu kako bi se obrisao ispod pazuha. Ova brza rješenja tada su za Brada bila idealna, jer je tada morao brinuti o šestero male djece pa nije ni imao vremena otuširati se.

Charlize Theron isto se našla na ovom popisu nakon što je u intervjuu Davidu Lettermanu priznala da se i po tjedan dana ne otušira. Budući da je zbog svog posla navikla na luksuzne hotelske sobe, Charlize se voli uprljati na kampiranju ili otputovati u manje zemlje koje možda ne nude takav luksuz. Smatra da postoji vrijeme za sve pa tako i za netuširanje.

loša higijena može uzrokovati razne infekcije 5 navika koje puno otkrivaju o razini tvoje osobne higijene

Posjeti missZDRAVA.hr