Trka za život 'Race for the cure' ove se godine organizira virtualno!

Race for the cure
Ovogodišnji projekt Race for the cure vrlo kreativno je osmislila krovna organizacija Think Pink EUROPE. Trči i šeta se individualno ili u timu gdje kome odgovara - u prirodi, u gradu, na ulici, u uredu, teretani, stepenicama, na kavi...s prijateljima, susjedima, kolegama, s mamom, tatom, partnerom... Sve ovisi o vašim kreativnim idejama.
Vidi originalni članak

Race for the cure THINK PINK ne posustaje ni ove godine, a održat će se 25.26. i 27. rujna na poseban način - VIRTUALNO - kako priliči ovom koronavirus vremenu. Baš zato, tomu usprkos trebamo osnažiti svoje misli i volju da nas bude još više, u Splitu, u Hrvatskoj i u cijelom svijetu. Za život, za zdravlje...

Moguće se prijaviti kao pojedinac, moguće je formirati tim ili se priključiti nekom timu.

Nadalje, trka ili šetnja može se posvetiti nekoj osobi koja se bori sa rakom ili nekoj organizaciji, a svaki šetač i trkač može poslati i motivacijski poruku na zajedničkoj platformi europskih zemalja koje sudjeluju u ovom projektu .

Procedura prijave je tako napravljena da je sve transparentno kao i pojedinačna sredstva za registraciju koja se doniraju nositelju akcije u pojedinoj zemlji, u našem slučaju, Županijskoj ligi iz Splita.

Kako se prijaviti?

Prijavljujete se na internet platformi www.raceforthecure.eu uplatom u iznosu od 7 € ili 52 kn. Samo pratite upute koje Vas vode prilikom prijave. Postavite sliku svog tima ili logo svoje udruge/firme kako bi bili vidljivi.

Također, svoju trku, šetnju ili kavu možete objaviti na svojim društvenim mrežama koristeći #RFTC2020, te tako dati potporu oboljelima od karcinoma dojke, poručuju iz Županijske lige protiv raka.

Foto - izložba i Pinki Split

U Fotoklubu Split otvorena će biti i izložba fotografija kako bi se prisjetili prošlogodišnjeg događaja u kojem je sudjelovalo pet tisuća ljudi. Bit će izloženo 60-tak fotografija koje će oni koji se na njima prepoznaju moći uzeti.

Nadalje, vizure Splita u ljubičastom bile su dojmljive prošle godine i vidljivo istaknute na europskoj platformi Think Pink, dok će ove godine projekt bioti najavljen pinki Peristilom i Sv. Dujom.

Priključite se te poziv proslijedite svim svojim prijateljima, obitelji, poslovnim partnerima... U vrijeme kada se sva sportska događanja, i sve aktivnosti odgađaju, pokažimo da smo online ujedinjeni i da ćemo napraviti najveću trku u Europi i biti podrška oboljelima od karcinoma.

Posjeti missZDRAVA.hr