Sudjeluj na vikendu ''Obnavljanja''!

Uz brojne poslovne i obiteljske obaveze, više ne možeš pronaći vrijeme za sebe? Sudjeluj na Makronovinom vikendu ''Obnavljanja'' i nauči kako sačuvati zdravlje i dobro raspoloženje u svakodnevnom životu
Vidi originalni članak

Jesen je za većinu nas izazovno razdoblje - posao se zahuktava, djeca su krenula u školu, dani su kraći, a vremena nikad dosta za sve obaveze doma i na poslu. Uz sve to, vladaju viroze, suočavamo se često s padom energije, ''burn-outima'' i neraspoloženjem jer smo umorne i ne ispunjavamo svoja očekivanja (ili očekivanja okoline).

Pronađi vremena za sebe!

Lako je reći ''nađi vremena za sebe'', slažemo se, ali to je jedini način da sačuvaš zdravlje i dobro raspoloženje, koji su nužni da bi i dalje bila aktivna i produktivna –  privatno i poslovno.  Ponekad je dovoljno 5 minuta, ponekad 15 ili 30 minuta dnevno, na vremenu za sebe moraš inzistirati, ali moraš znati i kako ga optimalno iskoristiti.

Vikend Obnavljanja  (14. do 16. listopada) omogućiti će ti neophodni predah, usvajanje novih znanja i vještina, skupljanje snaga i poticanje kreativnosti, a sve to vodi ka kvalitetnom obnavljanju i snažnijem zdravlju. Istovremeno, za to trebaš rezervirati samo jedan, dva ili tri dana, što znači da ipak lakše možeš uskladiti i organizirati sve svoje poslovne i obiteljske obveze.

Što možeš svaki dan učiniti za svoje zdravlje?

Program je praktičan i zanimljiv – naučit ćeš kako u svakodnevnom životu možeš u malo vremena učiniti nešto kvalitetno za sebe i svoje zdravlje, na svim razinama. Čini nam se da je upravo to najveći izazov s kojim se suočavamo, a voditeljice programa dat će ti korisne i svakodnevno primjenjive prijedloge.

Voditeljice programa su Jadranka Boban Pejić, Ana Marija Jagodić Rukavina, Tamara Dabić i dr. Ljubica Prolić. Tretmane će raditi: Tatjana Rutonić (Makronova) te Vlasta Juratovac, Sanja Novko i Marina Višnjić (Studio Orgona).

Individualizirani pristup svakoj polaznici

Na seminaru se radi s malim brojem polaznica, što omogućava individualizirani pristup, a program je fleksibilan pa možeš izabrati jedan, dva ili sva tri dana; možeš izabrati i program s manjim brojem tretmana ili bez tretmana.

Najkreativnija čitateljica pod korisničkim imenom ''Sandra 72'' osvaja vikend ''Obnavljanja'' u Makronovi koji traje tri dana bez tretmana.

Više info na: www.makronova.com

Posjeti missZDRAVA.hr