Privatna poliklinika Magnolija najbolji je prijatelj svake žene

Privatna arhiva
Poliklinika Magnolija najveći je privatni dijagnostičko-terapijski centar u istočnom dijelu Zagreba. Ukupnu djelatnost Poliklinike obavljaju specijalisti i subspecijalisti iz ukupno 10 medicinskih specijalnosti.
Vidi originalni članak

Na taj način možemo uspješno zadovoljiti potrebe pacijenata neovisno o dobi i spolu, nudeći širok raspon usluga uz individualizirani, holistički pristup. Poliklinika Magnolija nudi čitav niz dijagnostičko-terapijskih rješenja kako bi udovoljila posebnim potrebama žena. Renomirani zdravstveni stručnjaci i najsuvremenija medicinska oprema garancija je cjelovite zdravstvene skrbi.

Znamo da je ginekolog najbolji prijatelj svake trudnice

U Poliklinici Magnolija možete sigurno voditi trudnoću od prvog do zadnjeg dana, pratiti kako vaše dijete raste i razvija se. Uz prednosti koje nudi 3D i 4D tehnika prikaza naših ultrazvučnih uređaja i kardiotokografije (CTG) u kasnijim fazama trudnoće, možete biti svakog trenutka sigurni da će trudnoća proći uredno.

Za najsigurnije praćenje svake trudnoće koristimo suvremenu tehnologiju najnovije generacije

Osim praćenja trudnoće, ultrazvučnim aparatima najnovije generacije uz korištenje 3D i 4D tehnika prikaza točnije možemo dijagnosticirati uzroke nenormalnih krvarenja iz maternice. Nenormalno krvarenje iz maternice jedna je od najčešćih tegoba u žena reprodukcijske dobi. Smatra se da više od 30% žena u nekom razdoblju svoga života ima neki oblik nenormalnog krvarenja iz maternice, bilo sporadično ili učestalo, akutno ili kronično. Takva krvarenja narušavaju svakodnevne aktivnosti i kvalitetu života, pogotovo kada uzrokuju sekundarnu anemiju. Također je važno isključiti zloćudnu bolest koja može biti uzrok nepravilnog krvarenja.

U sklopu naše brige za žensko zdravlje važna nam je dijagnostika i liječenje žena s endometriozom. Endometrioza je s vremenom postala veliki javnozdravstveni problem i sve je veći broj relativno mlađih žena koje boluju od endometrioze. Bolesnicama s endometriozom najveći je problem snižena kvaliteta života zbog kronične zdjelične boli koja se manifestira kao nenormalna krvarenja iz maternice, bol kod spolnih odnosa ili kao kronična bol i „pritisak“ u zdjelici. Dodatni je klinički i javnozdravstveni problem – neplodnost, koja je prisutna u većine žena s endometriozom. Činjenica je da od pojave simptoma do postavljanja dijagnoze endometrioze prođe čak u prosjeku osam godina, što dodatno komplicira klinički aspekt bolesti stoga je kvalitetna dijagnostička obrada od presudne važnosti.

Brinemo se i o zdravlju probavnog sustava

Za zdravlje vašeg probavnog sustava u Poliklinici Magnolija nudimo širok spektar dijagnostičkih i terapijskih standardnih rješenja, ali i jednu novu metodu koja dosad nije bila implementirana u privatnom zdravstvenom sustavu. Riječ je o fekalnoj transplantaciji. To je postupak liječenja infuzijom tekućeg filtrata fecesa zdravog davatelja u crijevo primatelja, najčešće apliciranjem pripravka putem kolonoskopa, kako bi se normalizirala crijevna flora. Na taj način revitaliziraju se bolesnici koji su preboljeli COVID-19, a važnost ovakvog načina liječenja postaje sve veća obzirom na velik broj ljudi koji su preboljeli infekciju COVID-19 i na nepoznate dugoročne posljedice koje virus ostavlja na probavni sustav ali i kao posljedica velike upotrebe antibiotika. Ovu metodu u Poliklinici Magnolija radi doc. dr. sc. Ivana Mikolašević, subspecijalistica gastroenterologije i pionir fekalne transplantacije u Hrvatskoj. 

Poseban naglasak stavljamo na prevenciju bolesti srca 

Naš stručni tim kardiologa pomoći će vam u prevenciji i liječenju kardiovaskularnih bolesti, konstantno najčešćem uzroku smrtnosti kod žena i muškaraca u posljednjih 20 godina. Poseban naglasak stavljamo na prevenciju, stoga preporučamo redovite kontrole srca i krvnih žila koje nudimo i u sklopu preventivnih paketa sistematskih pregleda za žene i muškarce.

Svakako nismo zanemarili važnost intimnog zdravlja muške populacije. Obzirom na sve dulji životni vijek, od iznimnog značaja redovite su kontrole prostate u svrhu prevencije zloćudne bolesti. Naši stručnjaci pomoću 3D/4D transrektalnog ultrazvuka prostate nude jednostavnu, bezbolnu i učinkovitu prevenciju.

Osim navedenih djelatnosti, uslugu najviše razine nudimo u ortopediji, neurologiji i dermatovenerologiji. U novouređenom prostoru u zagrebačkoj Dubravi nudimo najveći spektar medicinskih usluga u ovom dijelu Zagreba i okolice ali i čitave regije. Predanim radom i individualiziranim pristupom shvaćamo vaše potrebe i nadmašujemo vaša očekivanja uz jamstvo sigurnosti i kvalitete. Svojim medicinskim znanjem možemo sigurno zbrinuti vas, ali i najmlađe i najstarije članove vaše obitelji, prijatelje i poznanike.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti missZDRAVA.hr