Osvoji Meblo nadmadrac i jastuk!

U nagradnoj igri koja traje od 02. prosinca do srijede, 08. prosinca, troje registriranih korisnika Zdrave Krave osvojit će nagrade poduzeća Meblo trade d.o.o. - jedan korisnik osvaja Rolo nadmadrac Jogi Aktiv 5, 200x90, a dvoje će dobiti anatomski jastuk Jogi San
Vidi originalni članak

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Ako si registrirani korisnik Zdrave Krave, u četvrtak 02. prosinca od podne na dalje redovito provjeravaj svoj mail i čekaj nagradno pitanje, a ako ne dobiješ mail, provjeri svoj "spam" ili "junk" folder u aplikaciji koju koristiš za čitanje mailova, jer je moguće da mail greškom završi tamo.

Odgovore možeš slati do srijede 08. prosinca u 10 sati ujutro, s tim da u nagradnoj igri možeš sudjelovati s neograničenim brojem poslanih e-mailova. Dobitnik se bira slučajnim odabirom putem računala, tako da - što više puta pošalješ odgovor - veće su ti šanse za dobitak!

Troje najsretnijih registriranih korisnika koji pošalju točan odgovor na nagradno pitanje zajedno sa svojim imenom, prezimenom, adresom, brojem telefona i korisničkim imenom dobit će dar poduzeća Meblo trade d.o.o. : jedan će dobiti Rolo nadmadrac Jogi Aktiv 5, a dvoje anatomske jastuke Jogi San.

Zapamti da u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo članovi portala www.zdravakrava.24sata.hr, koji su se registrirali prije početka nagradne igre pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Pročitaj pravila nagradne igre.

Novitet u ponudi Mebla

Meblo Jogi madraci već su niz godina sinonim za zdravo spavanje. Ono što ih zacijelo razlikuje od ostalih madraca je Actigard higijenska zaštita koja sprečava razvoj grinja i osigurava dugotrajnu zaštitu od alergija i astme.

Novitet u ponudi Mebla je krevet Jana sa spremištem u biserno bijeloj ili sivo-smeđoj eko koži koji je spreman za isporuku odmah u dimenzijama 200x160 (vanjska dimenzija 212x175) i 200x180 (vanjska dimenzija 212x195). U cijenu je uključena podnica koja se otklapa iznad spremišta, a na raspolaganju su brojni modeli Jogi madraca koji će ovom atraktivnom i izuzetno praktičnom modelu dodati i vrhunsku udobnost odmora i spavanja.

Više info: www.meblo.hr

O Meblu

Meblo Trade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom. Ključ uspjeha Mebla zasigurno je ljubav prema interijerima i prema estetici te želja za otkrivanjem i predstavljanjem novih svjetskih trendova u dizajnu, ali i neprekidno upoznavanje želja i potreba vlastitih klijenata.

Cilj Mebla je zadovoljiti potrebe, želje i mogućnosti svakog kupca, pa tako u svoju bogatu kolekciju ubraja proizvode vrhunske kvalitete te namještaj i tekstil različitih kategorija cijena. 

Meblo je moderna tvrtka koja prati svjetske trendove u dizajnu namještaja, ali i načinu kupovine, pa je tako uz redizajn web stranice lansiran i Meblo Web shop namijenjen svima onima koji žele uštedjeti na vremenu i bez izlaska iz kuće kupiti namještaj i tekstil.  

Ukoliko želiš iz prve ruke dobivati sve informacije o novitetima u opremanju interijera, kao i o pogodnostima za Meblo klijente, prijavi se na Meblo Newsletter, koji će periodično stizati na tvoju e-mail adresu.

Posjeti missZDRAVA.hr