Nove rubrike u 'Mojem zdravlju'!

Na dan izlaska, uz Večernji list, 'Moje zdravlje' iznosi samo tri kune, a ako ga kupuješ ostale dane u mjesecu, cijena mu je 9,90 kuna
Vidi originalni članak

Potraži 'Moje zdravlje' na kioscima i u trgovinama!

Napokon! Cijeli tim magazina 'Moje zdravlje' s oduševljenjem je dočekao vijest, a za to smo se i sami borili, da nas od ovog broja možeš kupovati cijeli mjesec na omiljenim kioscima, u kvartovskim trgovinama i na svim onim mjestima gdje kupuješ svoje novine. Na dan izlaska, uz Večernji list, Moje zdravlje stoji samo tri kune, a ako ga kupuješ ostale dane u mjesecu, cijena mu je 9,90 kuna.

Sada smo ti dostupniji, a 'Moje zdravlje' malo smo i osvježili. Modernizirali smo izgled magazina, uveli nove i zanimljive rubrike, proširili sadržaj prehrane i ljepote jer to je ono što te najviše zanima.

Rubrika 'Istina ili mit'

Obogatili smo stranice dodatnim sadržajem, savjetima i stavovima novih stručnjaka. Primjerice, u rubrici istina ili mit možeš doznati je li pivo doista korisno za bubrege i što se događa ako progutaš žvakaću gumu. Od ovog broja kroz lifestyle intervjue približit ćemo ti i privatne živote naših popularnih liječnika, dok će slavne žene u novoj stalnoj rubrici otkrivati koja je tajna njihove ljepote.

Vjerujem da ćemo ti i dalje biti od koristi, da ćeš poslušati naše savjete te da vas nećemo prestati iznenađivati sjajnim temama, rubrikama, zanimljivim tekstovima i originalnim intervjuima. Nadam se da ćemo i dalje opravdavati vjernost vas, naših stalnih čitatelja, a onima novima, koji se tek upoznaju s 'Mojim zdravljem', želimo srdačnu dobrodošlicu.

Posjeti missZDRAVA.hr