Nedostatak ljubavi i stres utječu na pojavu ovih simptoma

Thinkstock
Ako provodimo previše vremena u okolnostima u kojima ne dobivamo ljubav (bilo u braku, poslu, prijateljstvima...), stres se nakuplja te počinje imati direktan utjecaj na naše stanice i njihov rad. Najprije se kompromitira stanična membrana i mitohondriji.
Vidi originalni članak

Posljedice osjećamo kroz smanjenje energije i umor te kao nakupljanje toksina koje se očituje kao starenje organizma. Ako ne rješimo uzroke, dolazi do novih simptoma: bolovi u mišićima, ispadanje kose, gubitak libida, gubitak memorije, slabljenje imuniteta, dug oporavak od bolesti, kronični umor, slabo srce... Ovi simptomi svakako ne pridonose zdravlju, ljepoti i privlačnosti žene.

Međutim mogu se riješiti sa promjenom stila života, počevši od prehrane (najprije izliječiti crijeva), načina vježbanja, načina rada, stavova, načina zabave, ostvarivanja svojih želja, uklapanja "Mulier kompasa" u svakodnevicu.

Promijeni stav kroz znanje, upoznaj sebe, nauči razlikovati želje od potreba

Učimo o cjelovitom zdravlju žene kroz njenu psihologiju i to onu nepromjenjivu i promjenjivu. Neke žene su rođene da bi bile majke i ako ih život postavi u situaciju da je posao na prvom mjestu – one će biti u velikom stresu.

Jer to je nametnuta uloga, nije iskonska potreba žene koja žudi da ispuni majčinsku ulogu. Ako je druga žena na primjer rođena i stvorena da bude slobodna, da živi u prirodi, a dogodi se da završi u predgrađu velegrada, nema te hrane, zabave, mode koja će ispuniti tu prazninu. 

Svaka je žena rođena sa predispozicijama, žudnjama u duši, rođena da bude svoja. Svako udaljavanje od sebe čini je manje sretnom. Dugoročno udaljavanje od sebe čini je nesretnom.

Upoznaj sebe, da bi se mogla zavoljeti

Nauči o sebi kao ženi, o cijelom spletu hormonskih utjecaja, o važnosti prehrane, anatomiji.

Dođi na radionicu koja daje:

  • preporuku za dnevni ritam za povratak zdravlja (prehrana, preparati, zivotni stil) po Mulier metodi
  • temeljna znanja o hormonima

Uživanje u radionici

Svaka akcija koju poduzimaš da bi bila uspješna i da bi imala smisla, treba imati tvoju komponentu užitka. Jer užitak je ono što nas najviše čini ljudima. Ako izgubimo užitak, prestajemo biti ljudi. Prestajemo napredovati. Dođi na radionicu, nauči doći do sebe, nauči uživati u miru, nauči napredovati. Nauči kako revitalizirati svoju štitnjaču i svoj život.

Više o radionici, koja će se održati u Zagrebu u subotu 03. rujna 2016 i nedjelju 04. rujna, doznaj ovdje.

Posjeti missZDRAVA.hr