Melanie Griffith skinula se u 63 godini za plemenite svrhe

Instagram/Denis Rajčić
Melanie Griffith (63) objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj sjedi na rubu kade u kupaonici u ružičastom donjem rublju.
Vidi originalni članak

Griffith je svojim istupom dala podršku obilježavanju listopada kao mjeseca rezerviranog za podizanje svjesnosti o važnosti borbe protiv raka dojke te prikupljanju sredstava potrebnih za istraživanje. Glumica reklamira marku rublja kao udobnu i seksi, a brand je obećao dio prihoda od prodaje uplatiti organizacijama koje rade na borbi protiv raka dojke. Za svako dijeljenje glumičina statusa obvezali su se uplatiti jedan dolar.

I Griffith je imala rak i to rak kože koji je pobijedila 2009. godine kada se bolest pojavila ispod desnog oka. Bolest se vratila 2017. godine. Nakon operacije fotografirana je s ožiljkom na nosu što su mnogi zabunom protumačili kao još jednu u nizu estetski operacija kojima je glumica sklona.

Tijekom karantene glumica je redovito šeta i bavila se tjelovježbom kako bi ostala u formi. Svakodnevno je išla u šetnju po sat vremena te je poručila pratiteljima da i oni urade isto.

Žuta ili bijela mrlja jedan je od simptoma 10 simptoma raka kože koje ne smiješ ignorirati

Posjeti missZDRAVA.hr